אז ככה דבר ראשון חג שמח ומתוק, אז ככה אני מתכננת ללכת ללמוד בארה"ב... מי מכם נמצאים כיום שם? אני הולכת כנראה לממפיס שבטנסי , האם יש מישהו שגר שמה? יכול לספר לי על הקהילות היהודיות , רמת החיים וכו... תודה ביי
יש אנשים שסובלים בארה"ב ויש אנשים שנהנים מכל רגע, זה מאוד אינדיבידואלי. אני חייתי בארה"ב 5 חודשים ומאוד נהניתי לחיות בה. כשתהיי שם תדעי האם ארה"ב מתאימה לך, אל תתני לאף אחד להפחיד אותך. דבר אחד אני יכול להבטיח לך, ארה"ב שונה מאוד מישראל.
הרושם שתקבלי מטיול בארה"ב יהיה שונה מהרושם שתקבלי מחיים בארה"ב, זה נכון. אבל את חייבת לנסות כדי לדעת אם זה מתאים לך, אל תפחדי. טיול ארוך (מספר חודשים) יתן לך רושם טוב יחסית על החיים שם, כאשר תכירי אנשים יהיה לך מושג האם זה סוג האנשים איתם את רוצה לחיות, הכל כמובן יהיה תלוי בהרגשתך.
אני ממש חייתי בארה"ב, למרות שזה היה ל-5 חודשים, שכרתי דירה ועבדתי, אני חזרתי לישראל ע"מ ללמוד מהסיבה שלימודים אקדמיים בארה"ב הם הרבה יותר יקרים מבישראל, אם הייתי יכול להרשות לעצמי ללמוד שם מבחינה כלכלית הייתי נשאר שם.
לכל המעוניינים לדעת אני נורא נורא אוהבת את מדינת ישראל, הריח האנשים וכמובן המוזיקה אבל אני ספורטאית תחרותית ולצערי מדינתנו אינה תומכת בספורטאים בארץ... ולכן אם אעבור לתקופה מוגבלת כמובן כי הרי אין כמו בארץ זה יועיל לי מבחינת הקריירה...