אהלן חבר'ה

d u c k y

New member
אהלן חבר'ה

למעטים מבינינו שנשארו כאן... רציתי לחלוק איתכם קצת ממה שעובר עליי. אני לא בטוחה לגמרי למה אני עושה את זה...אולי בגלל שמשעמם לי (מיאמי יכולה להיות מאד משעממת כשאין לך רישיון...), אולי בגלל שאני פולניה ומרגישה רגשות אשמה על כך שהפורום עובר את תקופת הצנע שלו ואולי סתם כי נורא מדגדג לי באצבעות לכתוב את זה... אז בלי הקדמות נוספות - הגיעה הזמן לומר, שבעוד שבועיים ב"ה, אני חוזרת ארצה...אחרי כמעט שנה בארה"ב, שלמדתי הרבה על עצמי, הרבה על האמריקאים והרבה על כמה שאני מתגעגעת לישראל... יש לי המון מה לעשות מהרגע שאנחת (אמן אמן אמן - פחד הטיסות ההיסטרי שלי בא לידי ביטוי כרגע). כמובן שאני רוצה לפגוש את כל היקרים לי שלא ראיתי תקופה ולהכיר את שלוש התוספות החדשות למשפחתי (עבדו קשה אצלנו השנה). ואני רוצה גם לפגוש את האקס....מה לעשות? יש דברים שאני חייבת להוציא מהסיסטם שלי... אבל אני גם רוצה להתחיל לחיות את החיים האמיתיים. ואני לא טוענת שעד היום שיחקתי בברביות - אבל יש הבדל בין שנה של עבודה שאני יכולה להפסיק בכל עת ולנסוע לאמא לכייף, לבין לבחור את התחום שבו אעסוק ב - 20 השנה הקרובות לכל הפחות. ובכלל? האם זה מתאים לי? שלא לדבר על - האם יקבלו אותי? ויש את כל עניין הרישיון, הרכב, סבא שאני רוצה לדאוג לו כמה שיותר ועדיין גר רחוק ממני ומן הסתם, האהבה שמובששת לבוא... אבל בינתיים אני נהנית מלעשות כלום ואמא מגדירה את זה כאמנות - אז מי אני שאתווכח.... אז זהו, רבים מכם הייתי רוצה לפגוש ואולי באמת יבוא יום ועוד יערך מפגש פורומפי שבו אוכל להיות נוכחת (ובבקשה שמישהו ידאג לסטייקים)... וסתם, ככה, רציתי להודות לחברים הרבים שעזרו לי השנה עם הרבה עצות והתלבטויות, הרבה הפגת שיעמום והרבה אור לחיי בין בישול ארוחות לילדים לבין לקלח אותם...אז תודה לכם...והמון בהצלחה לי... איחולים לבבים יתקבלו בברכה...

דן צ

New member
קראתי עד הסוף (זה נדיר)

קראתי לפניי יומיים בעיתון תעופה כל שהוא שאחוזי תאונות האויר בשנתיים האחרונות עלו בכ - 30% , נתון שמאוד מסקרן מתי תהיי התאונה האוירית הבאה והיכן....

d@r121

New member
שדץ לא ילחיץ אותך...

אגב באיזו חברת תעופה תטוסי? כי בכל מקרה את תסבלי, יללות של ילדים מרגיזים, 11 שעות טיסה מעייפות (בתקווה שאין עצירת ביניים) ואוכל שלא ניתן להגדירו ככה. בכל מקרה אל תנסי לישון במטוס כי לא תצליחי במקום זה בקשי מושב ממול המסך (בתקווה כי את טסה אלעל) ונסי לצפות בכל ה3 סרטים שבוודאי יקרינו בד"כ אלו הקרנות של טרום-טרום בכורה. ונסי להכנס לחלקות של כמה שפחות חרדים כי מהניסיון המר שלי בפעם האחרונה שטסתי איתם הם פשוט כיסו את המסך (לא משהו אישי נגדם, זו פשוט הייתה התנהגות דיקטטורית וחשוכה לכל דבר). וכשתגיעי הבייתה תצנחי לכמה יממות של שינה טובה. טיסה נעימה
(אלו היו מגוון טיפים לטיסה)

d u c k y

New member
עכשיו אני מבינה על מה לאזרוס דיבר

כשהוא אמר עליך "רע לב"... עכשיו אני אצטרך להגדיל את מינון הכדורים שאני אקח...

דן צ

New member
דאקי, הרי את יודעת

שהכל מאהבה
דרך אגב..... מטוס שצולל עושה שריקה איומה.

מיטללל

New member
אמרתי לך, לא מצחיק ../images/Emo4.gif

ודאקי- אני שמחה שאת סוף סוף *באמת* חוזרת
ונשמע שיש לך אינספור תוכניות... ממש עומדת להתחיל תקופה חדשה.. אפילו חיים חדשים.. זה כיף
בכל מקרה- לכשתשובי, אני גם אשמח לראותך. :) מה את מתכננת לשבועיים האחרונים שלך שם?

d u c k y

New member
מה אני מתכננת?

אני ממש לא מתכננת....למדתי שכשמתכננים כלום לא יוצא לפועל נשארו לי עוד כמה ימים אחרונים במיאמי ואז ברכבת (30 שעות!!!) אני חוזרת לניו יורק, מה שממחיש לדןצ שממש אין צורך להתאכזר אליי, כי 30 שעות נסיעה ברכבת, במקום 3 שעות טיסה, נראות לי כהתעללות מספקת (פעם ראשונה ושנייה זה נחמד, פעם שלישית, זה כבר ארוך לאללה...) ואז יש לי שבוע להפרד מניו יורק...וזה יהיה קשה...אז אני אלך לכל המקומות האהובים עליי ואולי אפרד גם מברודווי...וזהו... ומיטללל - אנחנו נפגש...בייחוד אחרי שיצאת להגנתי...לפחות בהודעות באות מהסוג הזה לשים ספויילר או משהו להבא...כי משני כדורים אני כבר העליתי לשלושה... והלוואי והייתי צוחקת...

De-Panther

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה../images/Emo9.gif תהני../images/Emo9.gif תבואי../images/Emo3.gif

למעלה