אהלן חבר'ה!

Oshry058

New member
אהלן חבר'ה!

יש לי שאלה ואני רואה שרובכם פה רציניים בתחום! רק אתמול גיליתי שיש ליגת פוטבול בארץ ובואו נגיד שאין מאושר ממני! תמיד אהבתי את המשחק והתבאסתי שאין את זה בארץ, עכשיו גיליתי שזה לא נכון! השאלה שלי היא כזו: אני בן 21 באוקטובר הקרוב, אני גר באיזור נהריה ומשתחרר מהצבא עוד חצי שנה! אני נורא רוצה לשחק, האם זה אפשרי מבחינת גיל? איפה הקבוצה הכי קרובה אליי? כמה קבוצות יש? כמה עולה להצטרף? תודה רבה!

FootballH

New member
כמה תשובות

ברוך הבא לחיי האזרחות בקרוב. מבחינת גיל זה אפשרי מאוד. הקבוצה הכי קרובה אליך היא HAIFA UNDERDOGS. בעונה שעברה היו 4 קבוצות והמספר הזה יגדל לקראת העונה הקרובה. כדי להצטרף - יש אפשרות לשכור את לקנות את הציוד. המחירים לעונה הקרובה עדיין אינם ידועים.

Oshry058

New member
תודה רבה!

יש לך אולי מספר טלפון, מייל, משהו של מישהו שאני יכול ליצור איתו קשר בנושא?

laufgas

New member
ברוך הבא (אושרי?)!

אז כן, יש פוטבול בארץ.
FootballH שענה לך במקור יכול לספק לך את כל התשובות שאתה צריך בנוגע לפוטבול בחיפה ונראה לי שאם תשלח לו מסר העניינים יתחילו לרוץ. אגב, אם לא ידעת יש את האתר של ליגת הפוטבול הישראלית www.ifl.co.il

Oshry058

New member
תודה אחי!

אבל אני חייב לשאול? מה הפליאה בנוגע לשם שלי? וסתם בשביל הקטע, השם משפחה שלי זה כהן, אז זה עוד יותר חומר בשבילכם לצחוק עליי!

laufgas

New member
אין שום פליאה

אמרתי ברוך הבא! + (אושרי?) מכיוון שלא הייתי בטוח אם שם המשתמש שבו כתבת את ההודעה הוא אכן השם הפרטי שלך.
מקווה שתבלה בפורום הנפלא הזה! אגב, אני שי

למעלה