אהלן חברה

אהלן חברה

כפי שהבטחתי לכם לפני כשלושה שבועות, יש לי את הפיינליסטים, וכומובן את הזוכה. ובכן - הפתעה!!! מקום שלישי - דן התחמן מקום שני - נעמה מקום ראשון - לא הייתם מאמינים, האמת שגם אני לא - משה המלצר!! תהנו

adicto

New member
מאיזה פלנטה נפלת? היית בחו"ל בחודש האחרון?

חבוב .... תחזור לנוגה או מאיפה שבאת, סע סע ! בזבזתי 2 דקות בשבילך

זה העניין היפה במשחק

בסופו של דבר, ניצח האנדרדוג - אגב, היתה לי הרגשה כזאת מן ההתחלה.

orfeder

New member
יייייייייייייייייייימפגר

כולם המפגרים שמפרסמים תזוכים בגמר חלאאאאאאס דיייייייייי כבר כולם יודעים שהגמר יהיה בשידור חי

kren2

New member
../images/Emo6.gifהמלצר?המלצר מקום 1?

אין לי בעיה איתו חוץ מזה שהוא לא ניצח באף משימה חחחחחחחח למרות שלא ניראה לי בכלל. בתור חולונית גאה אני מצטערת שמשה הוא זה שמייצג את חולון חחחחחחחח אבל יכול להיות שהוא יפתיע את כולםםםם

פרצלה

New member
מעניין שאתה יודע מי הזוכה לפני הזוכה

שהרי עדיין אין זוכה..... סחטיין עליך.......מלך.............

אני מצטער אבל....

מי סיפר לך את השטות הזו? הגמר היה לפני 3 חודשים!! ואם אני כותב לך שהמלצר זכה, אז כנראה שהוא זכה!! נראה לי שהרבה מקוראי הפורום הזה יוכלו את הכובע שלהם, ובפרט השחצנים למיניהם.

לא,אולי בעולם שלך כבר היה גמר

בעולם הרגיל הגמר עדיין לא התקיים. והוא יצולם בשידור חי כמו הפורמט האמריקאי,בהשתתפות קהל. אבל לא נורא,זה יכול להיות נחמד כשיש לך מעולם משלך,כולו רק שלך.|סלינק|

כמעט והצלחתם....

לשכנע אותי, אולם כאשר בדקתי שוב עם מקורותי, (שמעולם לא איכזבו אותי) אני מודיע לכם בהכנעה, כי משה המלצר זכה במקום הראשון - נקודה.

omer719

New member
מי סיפר להם שהגמר בשידור חי? אני.

לפני שבוע הבאתי את הכתבה שפורסמה באינטרנט עם כל הידעה .. התיכנון היה לגמר של אסאמאסים , אבל אנשי הפורמט האמריקאי לא הסכימו , ובגלל שלא הייתה מועצת שבט אחרונה על האי היא תיהיה בשידור חי ! מקסימום אתה יודע את שלושת הפיינלסיטים , וגם ה- 3 שאתה נתת לא נכונים במיילא , אבל לא נורא :p. קישור לכתבה : http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/701/695.html

Jen74

New member
../images/Emo6.gif איזה חמוד. אני אוהבת בדיחות מצחיקות.

פרצלה

New member
מצחיקולה,חוזת העתיד

גם חברייך חוזים עתיד ? המקורות שלך נורא מיוחדים ויודעים מי זכה עוד לפני שהוא זה. או בקיצור...יצאת האבלה

למעלה