אהלן חבר'ה!!!

אהלן חבר'ה!!!

חזרתי..אחרי תקופה קצרה של שבועיים בערך..(בגלל המחשב הדפוק..) תודה על התגובות ואני אקח לתשומת ליבי את הערותייכם.. אז אחרי שחשבתי על כל הנושא, כרגע אני לא אספר להורים שלי כלום וגם לא לבחורה ששובה את ליבי (ד"א-היום הייתי איתה והיה כל כך כיף לראות אותה..) ואם יהיו התפתחויות בנושא..אשתף אתכם. שלכם... מוסתרת בארון.

בופיק

New member
שלום...

נשמע שאת יותר רגועה מהפעם האחרונה שכתבת.. אולי זה נובע מזה שאת שלמה עם מה שהחלטת לעשות בנתיים.. וזה נהדר.. אני שמחה:) רוצה לשתף מה גרם להחלטה שלך לא לספר? אם תרצי לשתף עוד את תמיד מוזמנת שלך בופיק

היי בופיק

אני לא יודעת אם אני יותר רגועה, אני פחות או יותר באותו מצב.. בקשר למה שהחלטתי, אני לא שלמה עם עצמי אבל מה שגרם לי להחליט כך זה השיחה שהייתה לי עם הבחורה הזאת.. היא יודעת שאני מאוהבת במישהי וכמובן שהיא לא יודעת שזאת היא ושאלתי אותה אם כדאי לי לספר למי שאני אוהבת שאני מאוהבת בה למרות שאני יודעת שאין סיכוי שנהיה ביחד והיא אמרה לי תשובה חד משמעית : לא!!! היא טוענת שאח"כ הקשר שלי עם אותה הבחורה יהרס וחבל..ובטח אם אני כבר יודעת שאין שום סיכוי. היא אומרת שאם זאת הייתה היא, היא הייתה מתרחקת ממני בשביל לעזור לי להתגבר עליה.. אז חשבתי על זה ואני מעדיפה פי מיליון לשמור את הרגשות שלי לעצמי מאשר לספר לה שאני מאוהבת בה ולאבד את הקשר ההדוק שיש לי איתה כרגע...

בופיק

New member
הי מוסתרת...

יכול להיות שזאת הדרך שלה להתמודד עם רגשות של אחרים, ויכול להיות שהיא במעדיפה להתרחק כאשר היא יודעת שיש כלפי רגשות קצת יותר עמוקים וזה בסדר זאת בחירה שלה להתמודד כך... אני לדוגמא, לפני כמה חודשים התוודא בפני אחד החברים הכי טובים שלי שהוא אוהבת אותי, הוא אמר לישאם לא היית עם הבת זוג שלי הוא היה רוצה לנהל איתי מערכת יחסים כי הוא מרגיש רגשות מאוד עמוקים אלי... לא אפסקתי את הקשר איתו ושנינו יודעים לעשות את ההפרדה... את חושבת שהיא יודעת שזאת היא? אם זאת ההחלטה שלך ואת מעדיפה לשמור את הרגשות בבטן זה בסדר, את תמיד יכולה לשפוף אותם כאן ולהשתחרר פה אם את צריכה... זה אולי יקל עליך ויעזור לך... אני לא רוצה להגיד לך להדחיק את הרגשות שלך, אבל יכול להיות שבגלל שאת מאוהבת במישהי שלא יכול לצאת לך מזה קשר, את חוסמת בפנייך קשרים אחרים... אין לי ספק שזה קשה... חיבוק בופיק

כמה שאת צודקת!!

זה אכן קשה לשמור את כל הדברים שעוברים עליי והרגשות שיש לי לעצמי ומתישהו אני מרגישה שאני עומדת להיחנק ושאני חייבת לדבר על זה ולמזלי באמת שמצאתי את המקום הזה כי זה עוזר לי לפרוק קצת.. הבחורה ממש לא יודעת שזאת היא וכנראה שזה יישאר כך לזמן מה.. ונכון, קשה להיות בקשר עם מישהי בזמן שאת חושבת על מישהי אחרת בלי הפסקה.. ד"א, אתמול כשהייתי איתה ודיברנו היא אמרה לי שאני לא יכולה לדעת אם אני באמת מאוהבת בזמן שעוד לא חוויתי קשר זוגי עם מישהי..היא אומרת שאולי זה סתם רגש. מה את חושבת?

בופיק

New member
אין דבר כזה סתם רגש..

רגש זה רגש... מה זה לדעתך להיות מאוהבת? איך זה בא לידיי ביטוי כשאת מרגישה מאוהבת? אצל כל אחד זה אחרת, יש קווים דומים, אבל רגשות זה משהו מאוד אישיי... וגם חווים את הרגשות בעוצמות שונות... לפעמיים אתה יודע להגיד רק בדיאבד שבאמת הרגשת כך ולא אחרת... מה שלא רואים מכאן רואים משם... פה יש לך תמיד את המקום לשפוך את מה שכואב ומציץ... תרגישי באמת חופשי לשתף חיבוק ענק בופיק

אממ..

אני אומרת שאני מאוהבת בה כי אני כל הזמן מרגישה שאני חייבת לראות אותה ואני חושבת עליה בלי הפסקה..אפילו חולמת עליה וכשאני נמצאת לידה אז הלב שלי מתחיל לדפוק בטירוף ואם יש תקופה שלא יוצא לי לדבר איתה או לראות אותה אז אני מתחילה להרגיש כאב בלב..אשכרה בלב!! עכשיו בעקרון, היו לי פעמים שהייתי נדלקת פה ושם על כל מיני בנות אבל מהר מאוד ירד לי מהן ואותה אני מכירה כבר שנה בערך והיא פשוט לא יוצאת לי מהראש ומהלב. אני לא יודעת מה זה אומר אבל מה שבטוח-אני אוהבת אותה!

בופיק

New member
שלב בדרך..

לפי דעתי התאהבות היא השלב הראשוני בדרך אל מערכת יחסים מתמשכת ועמוקה, בדרך לאהבה. ההתאהבות היא מעין פנטזיה של האהבה, כי אנחנו כל הזמן חושבים על איך זה יהיה אם ניהיה בני זוג? סיטואציות שונות וכוו... בכל התאור שלך בהחלט נשמע כיאלו את באמת מאוהבת.... כי יש את ההתרגשות הזאת, את הרצון הזה והצורך הזה להיות שם איתה... היית רוצה לנסות להתחיל מערכת יחסים חדשה? או שאת מעדיפה להישאר בסטטוס היקיים למרות הקשיים שלו? שלך בופיק

האמת

שאף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים ובטח שאני ארצה לנסות...אני לא יודעת איך ואיפה מכירים אנשים כמוני.. בואי נגיד שאני דיי "חדשה" בכל העניין הזה.

בופיק

New member
אפשר להכיר בכל מקום

בעבודה, באינטרנט, מסיבות, בפאבים, לימודים... איפה את מבלה? יש לך חברות שהן לסביות? או חברים שהם הומואים? גם כדי ליצור מערכת יחסים, את צריכה לדבר על זה עם מישהו כדי ליצור איזה תיקשורת, אני יודעת שכרגע זה נורא קשה לך לחושב אפילו על לספר למישהו שאת חושבת על נשים, אבל ברגע שתעשי את זה מול בן אדם אחד שאת סומכת עליו זה יהיה יותר קל... אצלי נגיד, היה לי מלא חברים הומואים ולסביות שחוץ ממני כולם ידעו שאני לא ממש מתענינת בבנים רק שאף אחד לא אמר כלום, הם כאילו זרמו איתי שאני מסתכלת על בנים, עלק... ומיידי פעם זרקו לי הערות של יאללה בואי נסדר לך אישה עזבי גברים... אבל אני הייתי בהכחשה גמורה המון זמן... בסוף לא יכולתי להחזיק יותר וסיפרתי, יש עוד אנשים שלא יודעים עלי, מי שיודע זה החברים הממש קורבים כל השאר אין להם מושג, מה שחשוב זה שזה בא ממני כי אני רציתי... אל תעשי את זה כי לוחצים עליך או שאת מפחדת, תעשי את זה כי את שלמה עם זה כי את מרגישה עם זה בנוח.. הייתה לך מערכת יחסים עם גבר? או שרק עם נשים לא הייתה לך מערכת יחסים? פה איתך.. מחזיקה לך את היד לאורך הדרך בופיק

וואו..ממש תודה על התמיכה!!!!!

1.אני לא מבלה הרבה..ואם כן אז אני יוצאת פעם ב..למועדון הפורום בב"ש. 2.אין לי חברות לסביות ולא חברים הומואים. מי שיודע עליי כרגע שאני לסבית זאת הבחורה שסיפרתי עליה, רק לה העזתי לספר..לא יודעת למה. לפני 3 שנים היה לי חבר במקיף שלמדתי וזה פשוט היה בדיחה כי נראה לי שרציתי להדחיק את זה שאני לסבית(בתקופה הזאת בערך הבנתי את זה..) אז יצאתי איתו....אבל לא עשינו כלום ביחד וגם לא התנשקנו כי לא רציתי וגם הרגשתי שאני ביחד איתו סתם אז גמרתי עם זה...מאז לא הייתי בשום קשר רגשי עם אף אחד..אז אין לי שום ניסיון זה סיפור חיי פחות או יותר.. : (

בופיק

New member
עכשיו יש לך ....

אומנם אנחנו חברים ווירטואלים, אבל אנחנו פה בשביל לתמוך בך ולהיות לצידך לאורך הדרך... אני מאמינה שככל תשרגישי שאת יותר שלמה עם עצמך ויותר מקבלת את הנטייה שלך את תרשי לעצמך לספר לעוד אנשים... זה כמו מבנה ליניארי כזה, שלמות ---> שיתוף---> הכרה של עוד אנשים מהקהילה.... את לא חייבת לספר לכולם, תרשי לעצמך מתי שאת תרגישי נוח, לספר למי שאת רואה לנכון ... זה יקל עליך מאוד וזה לא אומר שום דבר... אני למשל חוץ מכל המיליון פחדים האחרים שלי מאוד פחדתי שאם אני אגיד לכמה אנשים עלי או על המחשבות שלי אז זהו.. אני מקוטלגת.. עכשיו סגרתי בפני כל אופציה אחרת ואני חייבת להיות עם נשים... אבל זה לא ככה, הדברים הם לא שחור ולבן יש גם אפור.... הכי חשוב שתקחי את הזמן שלך.. תהני ותרגישי את הרגע, אל תיהיה לחוצה ממה יהיה כי יהיה טוב:) ואל תיהיה לחוצה לקשר, זה יבוא עם הזמן... את נשמע מותק רצינית ככה שלא תיהיה לך בעיה לימצוא את ההחורה המתאימה כשיבוא הזמן המתאים מחבקת אותך בופיק

yosef 30

New member
אם אתן ערות בשעה כזו אז....

אני אומר כמה מילים
. ראשית אני שמח שחזרת אלינו מוסתרת בארון. ואני שמח שאת עושה את הבדיקות שלך מול אותה בחורה. אני חושב שמה שאת מרגישה כלפיה יכול להיות שזו לא באמת אהבה (סליחה אם אני מכניס קצת אפור) אלא רגשות חזקים שהיא שאת מקבלת ממנה ומהקשר שלך. רגשות של תחושת ערך, של קבלה ללא תנאי, של הקשבה והכלה. דברים אלו כשאר הם חסרים לנו בחיינו אנו עלולים לפרשם כהתאהבות באותו אדם כי את מקבלת כלכך הרבה. ומאחר ואת בארון אין לך עוד מקום של תמיכה וכלה כזו. ומין הסתם כל "רגשותייך" מופנים למקום אחד. אני אמשיך בהמלצתה של בופיק אולי כדאי לספר לעוד חבר או חברה שיהיה לך עוד מקום לדבר ולשתף את רגשותיך. אני שמח מאוד שאת כאן איתנו, את תראי שככל שאת תקחי חלק בפורום, תביעי את דעתך בנושאים כאלו ואחרים, את גם תלמדי על החיים הבינאישיים בזוגיות חד מינית, וגם להיות פתוחה יותר בלשתף ולהקשיב. שתיי איכויות אלה מאוד ייתרמו לך, אני אומר את זה מניסיון אישי ומאמין שזה עוזר במידה כזו או אחרת גם לאחרים. אני לא מזלזל חלילה במה שאת מרגישה, רק מציע לך עוד נקודת מבט על הרגש שאת חווה, שהוא אמיתי לחלוטין. אולי קצת לא מאוזן. לגביי היציאה מהארון - קחי את הזמן. בהתחלה זה מפחיד ומשתק - מה זה בהתחלה? כל אחד והקצב שלו, אל תמהרי לשום מקום זה לא מרתון. כיצד את חושבת שההורים שלך יגיבו לזה
מברך אותך ואת שיתופך בפורום שבוע נפלא
יוסף.

בופיק

New member
אני עוד ערה:)

יוסף, מה שלום אמא שלך? היא כבר בסדר? איך היא מרגישה? איך היה בארוחה אצל החברים עם הבחור? שיהיה לילה טוב שקט ורוגע ושמחר יפתח לו עוד יום ושבוע מלאי הפתעות ... שלך בופיק

yosef 30

New member
היי בופיק ../images/Emo13.gif

מה את עושה ערה בשעות כאלו מאוחרות
אמא שלי בסדר גמור כרגע, עד שתעבור בדיקות מקיפות נוספות. אני אכתוב על הארוחה בקרוב
היה מעולה (לא רוצה לקחת את הבמה למוסתרת בארון בשרשור שלה) חיבוק. בכלל היה שישי שבת מפנק
. לילה שקט ונפלא יוסף.

בופיק

New member
אני משלימה פערים...

קודם כל אני שמחה שהיא בסדר , ואני מקווה שהיא תרגיש יותר טוב גם לא כרגע.. איזה כיף לשמוע שנהנת בארוחה מחכה לשמוע עוד פרטים:) אני משלמיה פערים גם של לימודים, יש פשוט המון עבודות.. לא יכולה לקורא מאמרים יותר:) ובנוסף אני מדברת תוך כדי עם האישה... משלימות פערים של אחרי הפרידה... בכל זאת חודש בנפרד ועברו על כך הרבה דברים... זהו שיהיה לילה טוב חלומות נעימים בופיק

sidoni

New member
הכי חשוב שתעשי מה שטוב לך

ככה תהיה מאושרת ..... אבל הדרך לא קלה לחלקינו ואנחנו ועוד רבים אחרים נכונים לעזור לכל אחד מאיתנו בהתמודדות המתמדת . כל יום הוא יום של יציאה מהארון ( סבא ג'פטו התפטר ). שבת שלום .

קחי את הזמן שלך

היי מוסתרת, אני חושב שאת צריכה לקחת את הזמן. אל תצאי מהארון רק כי "צריך", אלא כשאת מוכנה לזה - פיזית ורגשית. לי לקח 30 שנה לצאת מהארון ועשיתי את זה כשהרגשתי חזק ומאושר וזה רק חיזק אותי. אין לי ספק, שמה שאני הקרנתי - בבטחון שלי בעצמי, באהבה העצמית שלי, רק הוסיף לקבלה של הסביבה אותי
אל תצאי מהארון בשביל אף אחד, אלא רק בשביל עצמך ורק בזמן שיתאים לך
בהצלחה
ענק

למעלה