אהלן חבר'ה

zmird

New member
אהלן חבר'ה

רציתי לשתף אותכם במשהו בעמק חפר יש בשבוע הבא טיול גיל תיכון, שישמש גם כהכנה לטיול דרום ז-ח-ט שיערך בהמשך.... עכשיו, אני והגרעינרית מדריכים ט', והיא לא יכולה לצאת לטיול- משמע אני צריך לצאת. על פניו נשמע הגיוני, אבל מסתבר שהמועצה מוציאה את הטיול במחירי עלות, ומי שיכול לשלם כסף על הטיול זה המושב... לא יודע איך זה אצלכם, אבל אצלנו נהוג שהמושב משלם עבור ההכנות לטיולים(נתקלתי בממש מעט מקרים ממועצות אחרות בהם נדרש המדריך לשלם כסף עבור ההכנה) אבל אצלנו המושב החליט שהוא משלם 40 ש"ח מתוך 120 שעולה הטיול, כאמור הטיול במחירי עלות. יוצא שאני חייב לצאת להכנה, אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שמדריך אחד לכל קבוצה צריך להיות, ושאני חייב לשלם 80 שקל על זה. לא מדובר פה בבעיה כלכלית, כן? יש לי את השמונים שקל ביד. אבל יש לי בעיה עקרונית עם הנושא. ממתי אני צריך לשלם כסף עבור ההכנות? זה לא הגיוני! אני מתנדב מרצוני הטוב להיות מדריך. נכון שאני מאוד מאוד נהנה מההדרכה, אבל עדיין, אין ספק שאני לא עושה את זה לטובתי האישית, אלא לטובת הכלל, במקרה הזה המושב. אז מה פתאום שהכלל יחליט שהוא גובה ממני כסף עבור זה?!?! מה הייתם עושים במקומי? נתקלתם פעם במקרה דומה? כל כך מרגיז אותי...

רק כי הכרחת אותי. סתם, לא:)

תפנה לועד ותגיד להם את אותם דברים שאמרת פה. אני לא הייתי מוכנה לצאת לשום הכנה\סמינר חובה כשאני משלמת עליו. כי איפה ההגיון פה?Oם מבחינה עקרונית, אם אתה חייב לצאת לסמינר הזה אין סיבה שתשלם עליו. ואני מבקשת ממך שתעמוד על זה, ואל תשלם תשמונים ש"ח האלה. או שלא תצא.

../images/Emo41.gifאני לא מצליחה להבין

כי אני מאז ומתמיד שילמתי כסף על הכנות. ואף פעם זה לא היה נראה לי מוזר. וגם אם כן, אני באמת מישהו שיעשה עם זה משהו אצלנו...

זה לא נראה לך מוזר

כי זה תמיד היה ככה בישרש, וגם כי את מאוד נהנת מההכנות האלה ולא חושבת על הפן של "אתם מכריחים אותי לצאת לזה, ועוד אני צכה לשלם??" כי אפחד לא מכריח אותך, כי את נורא נהנת
אבל בתכלס כן מכריחים אותך! הסתבכתי, אבל בטוח הבנת אותי. את תמיד מבינה אותיOם

E l e n o r

New member
=]

נראה לי שאתה צודק.. כי בתכלס אתה לא יוצא להכנה רק כי בא לך נורא- אתה חייב לצאת. וזה לא הגיוני שתשלם בשביל זה..אבל אצלנו במועצה משלמים על כל הכנה/ סמינר חובה/ ואפילו על חלוץ של חגמעלות... אז לי זה כבר לא נראה משונה שמשלמים על על דבר... לך לועד או למדב שלך... דבר איתם...

zmird

New member
מזה על חלוץ.. הטרומפים?

כי אם כן ככה זה בכל מקום נראה לי

../images/Emo41.gifלא רק לטרומפים...

לכל אלה שאין להם קבוצה.. שבאים יום לפני ומרימים את הכל.

דורד

New member
אני ממש לא מעודכן מה קורה כרגע בסניף ובמועצה.

אבל... אני מציע לך לדבר על זה עם יובל (או שכבר מישהו החליף אותו?!), כי לדעתי אם אלומית הייתה יוצאת, היו מסבסדים לה את הטיול, כי היא גרעינרית... ואתה פשוט מחליף אותה, כך שאמורים להתייחס אליך במקרה זה כאל גרעינר... והמועצה אמורה לסבסד לך את הטיול הזה

A G C T

New member
מוזר אצלנו זה ממש לא ככה.

אצלנו מאז ומעולם אין תשלום על ההכנות. לדעתי גם לא מדובר בסבסוד מהיישוב (אולי אני טועה), לדעתי כאשר מחשבים מה תהיה עלות לחניך מחשבים מראש תוספת של כמה שקלים לחניך שתחסה גם את ההכנה.... מעולם לא שלמתי כסף על הכנה...מאוד משונה...

zmird

New member
וול,אחרי כמה וכמה מאבקים בנושא

המדבית הודיעה לי שהיא שיכנעה ת'וועדת נוער של המושב. כלומר לא משלמים. ויקטורי!

Danale151

New member
יפה...../images/Emo47.gif

חחח דורון נהיית ממש פעיל בפורום P: ווירדOם

למעלה