אהלן חברה

אהלן חברה

טוב מי שמכיר או לא מכיר אותי אני שרוף על הלהקה הכי בת זונה בעולם כבר המון שנים. וביום חמישי השתחררתי מהצבא (סוף סוף) אז יש לי יותר זמן לקרוא ולהגיב ולראות כל מיני דברים מעניינם על הלהקה אני אשמח אם תעדכנו אותי ותהיו איתי בקשר ויום אחד אני מקווה שבון ג'ובי יגיעו לארץ!! icq-106635572 msn- [email protected] יום טוב

nogao10

New member
אנחנו מכירים אותך, לא?

בכל מקרה, ברוך שובך או בואך אל תדאג, אם בון ג'ובי אי פעם יגיעו לארץ הזאת, אתה תשמע אצ הצרחה שלי..... אין לי מושג איפה אתה גר, אבל אני מבטיחה לך, אתה תשמע את זה! ונחמד לראות גם בנים בפורום! מקווה שתשרוד איתנו כאן עד היום המיוחל!!!

LIRONSH100

New member
היי לירן.. ברור שאנחנו זוכרות אותך!

העלתה לי ולנוגה היום זכרונות מצחיקים מאוד.. (זה ניראה לפני מליון שנה.. אבל זה היה פחות מחצי שנה!!!) טוב אז אני מקווה שאתה תישאר ותביא עוד אנשים (וד"א הפורום הוא די פורום בנות.. -אנחנו פה10 בנות...) ואתה ה-11.. אז משיקולי נוחות- אנחנו נדבר בטח בגוף נשי.. (אייך שלא קוראים לזה- אני קיבלתי 80 בבגרות בלשון ועשיתי על זה דליט בראש- ואני מנסה להזכר אבל אני לא מצליחה!!) אבל ברוך השב! וכן-אני לירון אם שחכת...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifברוך שובך../images/Emo24.gif

ומזל טוב על השיחרור !! (כיף לך ..אני שבוע הבא מתגייסת
) מקווים לראות אותך פה הרבה :]

שיהיה לך בהצלחה

מה את בוכה כולה שנתיים את עושה?? סתםםםם שיעבור לך מהר ואחרי שתסיימי את השירות את תסתכלי על כאל חוויה.....

פשששש תודה רבה

רק חזרתי כמה מחמאות איזה כיף הפורום הזה.... את מוזמנת לדבר במסנגר או באי סי קיו.....

בואו נעשה משהו!!

נעשה שרשור היכרות כזה קצר למעני ולנען החדשים משו בקטנה שם פרטי+משפחה גיל עיר עיסוק

LIRONSH100

New member
סבבה עונה לשרשור ההכרות..

שם פרטי+משפחה:לירון (מה זה משנה מה שם המשפחה?) גיל:18 עיר:בגליל המערבי.. עיסוק:סופרת את הימים לגיוס- (29) וכותבת עם נוגה את הפינה ההזויה -ישנה ורואה הרבה בונג' במחשב- ובTV ובDVD... (בקיצור מחכה לגיוס שיהיה פחות מחודש- זה מפחיד או מה? (זה נשבע הרבה יותר טוב באנגלית אוף..)..)

nogao10

New member
יאללה- בואו!

שם פרטי+משפחה: נוגה עומר גיל: 17.5, אני מתעקשת!! חחחחחח עיר: כ.ו, שזה ליד נהריה-מעלות עיסוק: חרישה מטורפת, כלומר, עדיין לומדת...... ואני מוסיפה, אהבת חיי: בון ג'ובי (לא ג'ון, הלהקה!!!!)

גם עונה...

שם פרטי+משפחה: אביה כהן גיל: 17.5 עיר: פרדסיה (ליד נתניה מי שלא מכיר) עיסוק: עדיין לומדת עכשיו לעניין אחר... הדפסתי היום 3 חולצות של בון ג'ובי.... ואני כ"כ מאושרתתתת............. אולי יותר מאוחר אני אעלה את התמונות....

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifME TO

שם- גל גיל- 18 וחצי עיר- ג'רוסלם עיסוק- חיילת מיום רביעי

Black Balloon

New member
שיהיה

שם פרטי+משפחה: שני גיל: 17 עיר: אור יהודה עיסוק: שמיניסטית, ובעיקר משועממת כרונית.

למעלה