אהלן חברה-INSPRION מול XPS

dinraz

New member
אהלן חברה-INSPRION מול XPS

שלום.....אני בכיוון לרכוש מחשב. ההתלבטות שלי בין שני המחשבים הללו : XPS במחיר 6500 שח או 1520 באותו מחיר. מה אתם ממליצים:? המחשב משמש כמחשב נייח (מטעמי מקום.....) ולא הכי חשוב לי מבחינת ניידותו. השאלה אם מסך 13.3 יהווה בעיה לעבודה מולו (האם הוא קטן מדי?) אשמח לתשובות רבות

RoyBO

New member
שמע אתה מתלבט המון וסתם

1330 זה מחשב שונה לגמרי מ1520 הוא קטן ומיועד לניוד מקסימלי, לקחו מחשב 13 אינצ' כי רצו לעשות משהו בין 14 ל-12 אינצ' 13 לא היה בשוק. דחסו מה שיכלו לתוכו וקיבלו מחשב חזק בשני קילו במחיר גבוה. 1520 מחשב מצוין עם חומרה טובה מאוד, אפשר להשיג אותו עם 8600GT בקצת מעל 7K שזה זול למחשב עם קונפיגורציות כאלה. אם אתה לא מתנייד עם המחשב אין טעם לקנות נייד בכלל, קנה שולחני. תירוץ של "מטעמי מקום" הוא מגוחך. תמיד אפשר לייצר מקום.

ScorpioID

New member
13.3 רחב יש לסוני ולמקינטוש הרבה לפני דל

בכלל, מסך 13" זכור לי עוד מIBM סידרה 600

RoyBO

New member
צודק מאה אחוז

התכוונתי שדל לא עשו כזה דגם עד עכשיו.

זרדוז

New member
XPS, יקר הרבה יותר מכפי שציינת...

http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=588894

GuGuSH

New member
נייח!

תקנה נייח. תקבל מחשב הרבה יותר חזק באותו מחיר. תוכל לקנות אפילו מארז קטן כדי לפתור את בעיית המקום. מה גם שתמיד אפשר לדחוף בפינה בצד ת'מארז ולקנות מסך LCD של אפילו 17" או 19" או whatever. אל תקנה נייד בגלל שאין לך מקום. אל תעשה את ז.ה

זרדוז

New member
אין לך מקום? תקנה אייסר מיני

או שתקנה נייד פשוט ונוח, בלי כל מיני חוכמולוגיה. לפני שנה גם אני קניתי נייד פשוט ולא מאוד יקר. דרישותיי מינימאליות ואני מרוצה. יש לי אנטי למחשב נייח עם כל החוטים האלה והמסך שמול הפרצוף שלי. והעכבר וכו'. את כל אלה אין במחשב נייד. אני לעולם לא יוצא עם הנייד מחוץ לבית. את הנייד שלי, אני מידי פעם מקפל, שם אותו בחדר אחר, ונח לי כמה ימים מהמחשב והאינטרנט. ככה אני לא רואה את הנייד בכלל ומתמסר לתחביבים אחרים. זה עדיף לי על פני כל מעבד חזק או נוחות משתמש. זה לא טוב לראות מחשב מול הפרצוף כל הזמן.

למעלה