NIR DE LA NOCHE
Member
אהלן חבר'ה../images/Emo87.gif
אני אולי קצת גדול מכם (21 בגילי המרומם... מסתבר) אבל אני גם צופה ב"האי" בסופי השבוע בVOD ובינתיים נהנה. בימים האחרונים קראתי וניסיתי לקבל התרשמות שלכם. בינתיים רובכם קוראים לזה פשוט אבודים בגירסה עברית. אז הרשו לי להסביר לכם משהו קטן וחשוב ביותר- במדע הבדיוני אין דבר כזה בלעדיות. כל מה שראינו בכל אותן 20000 סידרות כדוגמת באפי, אנג'ל, אבודים וכיוצ"ב- תמיד יהיו אותן אלמנטים. לכן- להגיד ש"האי" מעתיקה מאבודים זה כמו להגיד שחנה לסלאו מעתיקה מציפי שביט והלא שתי אלה הן קומיקאיות...
וכמו שהחתימה שלי בוודאי תבהיר לכם- אי אפשר בלי הגברים ולכן אני מכריז בעלות על צ'יף. אשאיר לכם את טומי כפרס ניחומים
ליבי ואנה- אני מחבב את שתי אלה. אם כי את אנה היה ניתן לשלוח למספרה מכיוון שהכלבים דורשים שיער וקר להם בחורף. לאנה יש עודף שיער... מייקי- דווקא אליו אני פחות מתחבר. דווקא בסידרה שאמורה לערב בה נוער דוחפים ילד וזה קצת מוריד מהאותנטיות. אם כי הופתעתי מהכוח שלו לשכנע אנשים.. ועוד יותר היה נחמד ומפתיע לגלותש שהשופט הוא עיוור. זה היה מעולה. אין לי ניסיון עבר עם גיורא חמיצר (את השמינייה לא היה לי זמן בשפע לראות.. לפי הבנתי היא יורדת בVOD... או שכבר הספיקה לרדת... לטובת המורדים אני מניח) ולכן אני אתן ל"האי" הזדמנות להפתיע אותי. רק עוד דבר אחד לסיום- אף אחד לא אמר כלום על פדידה. הלו? סער פדידה? האלופה? מישהו הספיק לשכוח אותו מאז. אשמח לתגובות מעניינות. אני מחכה ליום שישי. זה הזמן שלי להשלים את פרקי השבוע
ד"א. בפרק שצ'יף היה בסערה זה היה כל כך נדרש שאחרי שהוא נכנס למערה הוא יוריד חולצה. כמה חבל שלא עשה את זה.
אני אולי קצת גדול מכם (21 בגילי המרומם... מסתבר) אבל אני גם צופה ב"האי" בסופי השבוע בVOD ובינתיים נהנה. בימים האחרונים קראתי וניסיתי לקבל התרשמות שלכם. בינתיים רובכם קוראים לזה פשוט אבודים בגירסה עברית. אז הרשו לי להסביר לכם משהו קטן וחשוב ביותר- במדע הבדיוני אין דבר כזה בלעדיות. כל מה שראינו בכל אותן 20000 סידרות כדוגמת באפי, אנג'ל, אבודים וכיוצ"ב- תמיד יהיו אותן אלמנטים. לכן- להגיד ש"האי" מעתיקה מאבודים זה כמו להגיד שחנה לסלאו מעתיקה מציפי שביט והלא שתי אלה הן קומיקאיות...