אהלן חברה

SK 3100

New member
אהלן חברה../images/Emo70.gif

סוף סוף יש לנו פורום "מורדים" לתקופת ניסיון כדי לראות איך הוא עובד. הפורום רק מחכה שתכתבו בו
לי ולפורום

G@T

New member
יייאאאאאייייייי ../images/Emo65.gif

מזל טובבבב ושאנשים יתחילו לכתוב~~~~!!!!!!

בלונדהה

New member
יאאאאאאאא איזה מגניבבבבבבבב

מזל טוף על הפורום החדש....(( : מקווה שיהיו פה דברים מעניינים!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo49.gif לפורום החדשששש....!!!

וואי.... אחרי המון זמן..... הוא כאן..... פורום המורדים...! אני רוצה לאחל לפורום הטרי הזה....
שתמיד תמיד יהיה פורה ומלא באנשים... (שיודעים לשרשר...) שיהיה לפחות חצי כיפי כמו אחיו- פורום קטנטנות...! שיועלו פה נושאים מעניינים... ושרז ידע להפיק מהפורום הזה את המיטב... ומאיתנו. ובעיקר.... המון המון הצלחה... לכולם.....

HoNeY14

New member
מזל"ט רז!../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

סוף סוף!!! אני
אני לא רואה המורדים כי זה תמיד נתקע לי אבל אני מקבלת תקצירים כל יום ויש לי תמונות וחומר אז אני מקווה שיהיה כיף!! קבלו אנימציה

Rotem Lisa

New member
ישששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

*קופצת* פורום למורדיםםםם!!!! יששש!!!! תודה לאלללללל!!!! אהה, טוב.. אני לא אעצבן אתכם
אז.. מזל-טוב רז, ותודה רבה-רבה-רבה-רבה לך
בהצלחה, ו.. תרשו לי להגיד את זה: ישש!!! אין יותר הודעות על המורדים בפורום "קטנטנות"!!!! חיעח.
בקיצור, מזל-טוב, בהצלחה ושישאר הפורום הזה, אמן!!!!! *אמן* ^^ תהנו.. אני אצטרף לפורום כשהסדרה תשודר בארץ {וכולם עצובים..
}
בבלאט רב
, רותם

*Ginny Weasley*

New member
~אגב~

למה אין קישור לפורום באף מקום בתפוז חוץ מההודעה שלך בקטנטנות?!

SK 3100

New member
~תגובה תגובה תגובה~

שיהיה לפחות 2 עמודים אז הנהלת הפורומים תוסיף את הפורום לרשימה בינתיים אני ממליץ לך להוסיף אותו למועדפים.

*Ginny Weasley*

New member
אההה....

אוקיי :)) הוא כבר שמור לי, אני עכשיו לא בבית... אז חיפשתי אותו פה בפורומים ולא מצאתי... מה שהביא אותי לכתוב את זה...

telenovelagirl

New member
מזל"ט לפורום דרך מורדים|בלונים|../images/Emo70.gif

ואף אחד לא צריך להציג את עצמו כי כולנו בפורום קטנטנות... לא?

Sweet SuGaR

New member
שילוםםםםםםםםםם

אני שייייייייי אני די מוכרת מפורום קטנטנות. אבלללל מזל טובב לפורוםםםםםםםםם

למעלה