אהלן חבר'ה

morgold

New member
אהלן חבר'ה../images/Emo140.gif

עוד שבוע ב-22 יום ראשון אני מתגייסת לצה"ל בשעה טובה (ורעה
), אל תדאגו, אני אהיה פה כמו תמיד, אקרא ואגיב כרגיל מלבד בתקופת הטירונות (שגם בה עדיין אהיה פה חלקית בסופי השבוע). החלטתי שהיום אסכם את הסיבוב "קונפשנס טור" שהייתי בו ב-13 וב-16 באוגוסט וסביבו גם טיילתי בלונדון ומחוץ ללונדון (9 ימים). אני חושבת שמדונה היא, ותמיד הייתה חיית במה שכובשת את כולם וזה אחד הדברים שבגללם עיני נתפסו ברשת שלה (גם היופי העצום שלה חיצונית ופנימית, האישיות שלה ו-קלטת טייפ של האוסף הראשון המבין יבין
) אני מעריצה אותה מגיל 6, 13 שנה, ומי שמכיר אותי טוב- כרגע רק המשפחה ואנשים שהיו סביבי מספיק זמן, יודע שאני חולה פשוט חולה (צריכה אישפוז) על התחת של מדונה, ואם אני שומעת מישהו אומר את שמה אני קופצת מהמקום כמו ילדה קטנה. לפני שנתיים מדונה יצאה לסיבוב הופעות רה אינוונשן ואתם לא יודעים כמה בכיתי להורים שלי שייקחו אותי להופעה, לא משנה איפה רק תיקחו אותי, אני מוותרת על טלויזיה על הכל רק תיקחו אותי. לא! לא ולא! אני בכיתי יותר, צעקתי ורבתי איתם, כל העולם יכל לשמוע את הצעקות...והם התעקשו שלא, למרות שהצלחתי לשכנע את אמא שניסע להולנד וזה היה מאוחר מידי. אני נורא כעסתי מן הסתם וללא ברירה נאלצתי לקבל את זה. אבל השבעתי אותם שבפעם הבאה הם נותנים לי לטוס (בתמיכה כספית כמובן). והנה הגיע הרגע המקודש, לא מצאתי את עצמי מרוב חירפון, איבדתי את הצפון מהתרגשות. אני מתחילה לחשוב לאן אני רוצה לטוס והיו כמה אפשרויות: 1. פריס- לא, הייתי כבר ואני לא מתלהבת...זכור לי שהצרפתים מסריחים חחח וצריך לראות גם ערים אחרות ובהזדמנויות נוספות לחזור לאותה עיר. 2. פראג- לא התלהבתי מהרעיון. 3. לונדון- מה לא יותר טוב מהעיר שבה מדונה גרה? רציתי לדרוך על המדרכות בהן מדונה דורכת, לשתות קפה לטה מהסטארבאקס ופרה א מנג'ר (שקפה שלהם יותר טעים לדעתי) ובכלל זאת עיר מאוד מעניינת, קוסמו-פוליטית, יש בה הכל מהכל...זאת עיר כל כך אטרקטיבית בשבילי יאמייי הגיע תאריך המכירה של הכרטיסים ל-13 באוגוסט (זה היה איפשהו בסוף מאי), אני זוכרת שהייתי חולה באותו יום בשפעת ובכל זאת היו לי אנרגיות שאבא שלי לא הבין מאיפה הן הגיעו, ישבתי מול המחשב דרוכה ואני אומרת "נו כבר!! נוווו תיפתח כבר רררר" נפתחה המכירה ואני לוחצת עשרות אלפי פעמים את הקודים בתקווה שימצאו שני כרטיסים אבל לא...האכזבה מתחילה לאכול אותי כי אני כל כך להוטה למצוא זוג במקום טוב...אח"כ התקשרתי והגעתי למזכירה דבר שהיה לא ברור כל כך וניתקתי. ושוב לקראת השעה 6 בערב (אלה פרטים שקשה לשכוח
) תפסתי את המזכירה דיברתי איתה שבריר שנייה וקראתי לאמא שתענה כי המבטא שלה לא ברור. אמא מדברת איתה ומבקשת זוג כרטיסים להופעה של מדונה ושיהיו קרובים. אני מהצד מנסה להשחיל לאמא שתבקש ב-S או N 4 או 6 שנראו לי מקומות מעולים ואכן היו. לאמא לא היה ברור עד כמה המקום קרוב אבל קנינו. הדבר התברר ברגע קבלת הכרטיסים. אמא דאגה לכרטיסי טיסה ואני דאגתי לחפש מלון ולקרוא על לונדון באינטרנט ובספר "שיחור" שמסוכם בו בצורה מאוד נוחה, וסידרתי פחות או יותר את המסלולים לכל יום כדי שנהיה מאורגנות ולא נשתרלל לנו בלונדון על מה עכשיו ומה מחר וכאלה... הגיע יום הטיסה ה-8 באוגוסט בלילה. נסעתי עם אמא לעבודה כדי לקנות כרטיס זיכרון 1 ג'יגה למצלמה (למטרות צילום וידאו קצר בהופעה), החברים של אמא מחבקים ומנשקים ומחלקים קצת עצות אחרונות. אבא מסיע אותנו לטרמינל 3, אני כועסת שאמא טסה איתי (קצת מציק לטוס עם אמא, הרי רוצים קצת חופש ממנה חחח), נפרדים מאבא ונכנסים. אנחנו הולכות לשים את המזוודות וכו' ובתור לידנו עומד צרפתי חתיך, גבוה בלונדיני עיניים כחולות-ים ואמא שלי מתלהבת חחח והולכות להסתובב בג'יימס ריצ'רדסון (קונות מרולה- משקה חריף בטעם קרם, מאוד טעים עם גלידה וסמארטיס וקרמים). אח"כ הלכנו עם שני כרטיסי מאסטר קארד ונכנסו בחינם (אולי זה עם נקודות) לחדר מנוחה עם מגוון אוכל שתייה טלויזיות ומחשבים..כמובן גם ספות נוחות. שעת הטיסה מתקרבת, עולות למטוס וממריאות היישר ללונדון. ואני לא יכולה לחכות. נחתנו בלונדון בסטנסטד, מוצאות את נהג המונית שהחליט בדקה ה-90 שאנחנו לא מתאימות למסלול שלו עם שאר הנוסעים והוא מעביר אותנו לנהג השני. החוויה שעברנו שם במשך שעתיים-שלוש הייתה מוזרה לגמרי. לנהג הזה היו חמישה נוסעים צעירים בני גילי טיפה יותר. שלושה חיכו איתנו ושניים אחרים לא קשורים. השניים האלה באו ללונדון לעבוד לא חוקי כאשר אחד מהם טיפש גמור הצהיר על זה בפני העובד שביקש ממנו דרכון ולכן הנהג התעקב כל כך הרבה זמן במחשבה שאולי ישחררו אותם. בינתיים אנחנו תוהות מה יהיה אם ניסע ברכבת עם המזוודות ואיך נמצא את המלון כשאנחנו מסטוליות מהטיסה. לאחר הגעתנו בשלום למלון התמקמנו, נחנו ויאללה עושים טירונות לאמא בלונדון!! חחחחח כיוון שעדיין היינו עייפות התחלנו בקלילות באיזור רחוב אוקספורד. בקצרה על הטיול- למעשה עשינו הספק יפה ב-9 ימים בהתחשב בזה שאמא הייתה חולה מהמזג אויר, עשינו שייט על התמזה לגריניץ', בעיירה אוקספורד, מוזיאון השעווה, אימה, ויקטוריה ואלברט, טאוור, גלגל ענק, ביג בן...לפעמים גם סתם טיילנו ברחובות כי זה מעייף להחליף רכבות כל הזמן, למרות שבתכלס יכולנו לראות עוד דברים שלא ראינו כמו גלריית טייט, מוזיאון המדע (הרי ברכבת מגיעים מהר). כמו כן, היינו גם בשני מופעים של "ווי וויל רוק יו" קווין ו"מאמא מיה" אבבא. לגבי שניהם כמו שאמרתי לאמא שלי – ווי וויל רוק יו יותר ברוח צעירה, ההופעה חלקה עד הסוף, למרות שלקראת הסוף כבר יש קוצים בתחת כי זה מופע של שלוש שעות. ציון 9 ולו רק בגלל הזמן הארוך ובגלל שלא שרו את "שואו מאסט גו און", אכזבה ענקית
. לעומת זאת המאמא מיה היה קיטצ'י. ממש טלנובלה על נערה שמתחתנת ורוצה לגלות מי מבין שלושת הגברים שבילו עם אמא שלה בתקופה שנולדה הוא אבא שלה. בתור אחת שאוהבת את להקת אבבא התאכזבתי מהמופע וגם קצת מהשירה...אני נותנת ציון 8.5. המשך בהודעה הבאה.

morgold

New member
המשך../images/Emo26.gif

ה-13 באוגוסט הגיע, אני ואמא מתות לדעת מה המיקום שלנו באולם. אחרי חצי יום טיול התארגנו למופע ויצאנו לדרך. הגענו לקופה נתנו את הפרטים וקיבלנו את המעטפה. אני בלחץ פותחת אותה והפתעה לא נעימה מתגלה מול עיני- המקומות היו ב- S 13 שזה רחוק ולא רחוק מהבמה. בהתחשב בגודל האולם זה לא היה עד כדי כך רחוק אבל הראות לא טובה ויש צורך להציץ במסכים מידי פעם כדי לזהות איפה מדונה עומדת. בינתיים אני קונה את הטור בוק, מסתובבת בין האנשים, מופתעת לראות גם ילדים וילדות כבני 10 שבאים למופע. אנחנו נכנסות ויש לי פרפרים בבטן אני לחוצה כמו טמפון (סליחה על הביטוי חחחח), מוצאות את המקום שלנו ומתיישבות. לידי ישבה בחורה נחמדה מאיטליה והתיידדנו איתה. מידי פעם הקהל מוחא כפיים מה שמלחיץ אותי יותר, לאט לאט אני מרגישה שאין לי אויר, אני נחנקת מההתרגשות ולחץ הדם יורד. והנה הרגע שלו חיכיתי כל חיי- הרומן שלי עם מדונה היה בשיאו ממש באותו רגע. הדמעות ירדו, "ים של דמעות" בכיתי ולרגע מעדתי אחורה הייתי המומה ואני מסתובבת לאמא בהתלהבות כל שניה "ראית? ראית?" ואמא אומרת "תסתכלי. אל תסתובבי אליי". באותן שעתיים הרגשתי בבית יותר מהבית שלי בראשון. עד היום (וכבר עברו חודשיים בדיוק) עדיין יורדות אותן דמעות כשאני מקשיבה לשירים מההופעה, ברגע שאני שומעת אותם אותם רגשות שהציפו אותי חוזרים. הביצועים שאני הכי אוהבת הם לייק א וירג'ין, לט איט וויל בי, ליב טו טל והוידאו עם הכושים באפריקה בכלל התחלה מעניינת עם הסיפורים של הרקדנים, סורי – הרמיקס מדהים וגם הוידאו שברקע והביצוע עצמו בכלוב, ארוטיקה לה איסלה בוניטה ולאקי סטאר עם הבגד גוף המחמיא אחחח איזה רגלים מ-הממות יש לה
וכמובן הפתיחה פיוצ'ר לאברס. אהבתי את המעבר החלק מאוד ל"איי פיל לאב" והיא מפתיעה עם היכולת של לשיר אותו כמו שצריך! והוידאו זה אחד הדברים הכי יפים שראיתי בחיים שלי. השוטס ברה אינוונשן לא מגיעים לקרסוליים של זה.! ההופעה השנייה הגיעה, 16 באוגוסט |מזל"ט| למלכה, יומולדת 48 ואני זוכה לחגוג לה ואיתה. בשואו הזה הייתי ממש קרוב לקט ווק וחיסרון קטן הוא שאני גמדונת כמו המלכה דבר שהקשה עליי לראות את הבמה. זה מלמד אותי שבהופעות הבאות אקנה כרטיס ממש צמוד לבמה ואבוא עם פלטפורמות גבוהות יותר חחחחח. בסוף ההופעה נפלו עליי הרבה בלונים לקחתי ארבעה כמו גדולה והתעופפתי משם בחזרה לאמא מאוכזבת שזה נגמר (רציתי שזה יהיה לנצח...מי לא רצה?), בדרך איש אחד התחנן שאתן לו בלון אז הייתי נחמדה ונתתי. הלכתי להצטלם עם השלישייה מול המזרקה ובחור אחד ביקש יפה בלון אז נתתי גם לו. ואני לא מתחרטת...יצאתי עם ארבעה- חזרתי עם שניים שזה מספיק. רק חבל שבשדה תעופה הייתי צריכה להוציא להם את האויר... כמו כן, צילמתי את הרגע המרגש "מזל טוב למדונה" שהיה בערך 3 דקות ברצף עם דראונד וורלד כמעט 8 דקות (ברקע שומעים אותי לרגע מדברת עם שכנתי לכיסא במבטא הכי ישראלי שיש חחחחחח אעלה אותו מאוחר יותר לרשת.

morgold

New member
מההופעה ב-13

רוב התמונות לא משהו אבל יצאו כמה טובות. מה-16 אין לי תמונות כי מהלחץ לא הצלחתי להסתדר עם הכפתורים חחח

למעלה