אהלן חברה...... תמונת מצב

מצב
הנושא נעול.

ל.ס

New member

תקופה ארוכה שלא הייתי כאן ונראה לי באמת שלא הפסדתי כלום ( אולי אפילו הרווחתי ... אני הרי שורטיסט בדם... ). מה התחדש בזמן הזה? אז סטיות התקן הולכות ויורדות יום יום כאילו שכחו כולם שיש עדיין סכנה לתנודה חדה - סך הכל המצב לא השתנה לטובה כלל!!! הנאסדק ( נתחיל ברע .. ) נראה רע מאד וניסיון העלייה האחרון נעצר ב 3000 שם קיים אזור התנגדות חזק מאד עד 3100 עם הרבה רמות וקווי מגמה ויעדים פיבונאצ`יים. אני צופה מהלך נוסף ל 2600 ואולי אף עד 2200 נק`. הגל היורד לדעתי עוד לא הסתיים והיעד שלו נמצא בין 2600 ל 2200 כאשר לרמת 2600 כבר הגיע אך לדעתי ינסה אותה שנית ואולי אף ירד ליעד הנמוך יותר. רק פריצה של 3100 מעלה יוציא לדרך מהלך תיקון אמיתי וארוך יותר. ועתה לשוק הישראלי אשר נמצא לדעתי בחוסר מגמה ברור ואנו נמצאים בתוך הגבול העליון שלה. אזור ההתנגדות בין 510 ל 520 יחד עם מחזורי המסחר וחוסר המומנטום יובילו להערכתי לירידה לאזור 490-495 נקודות. רק חצייה של 530 נק` תוביל למסקנה כי השוק פותח במהלך ממשי של עליות אשר כדאי להצטרף אליו. עד אז ימשיך השוק לנוע בחוסר מגמה בשרוול עולה כאשר גבול השרוול העליון נמצא ב 520 נקודות. על כן יש לצפות לתיקון מטה מאזור זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה