אהלן חברה! תגידו,

• פותח הנושא gmv
  • פורסם בתאריך

gmv

New member
אהלן חברה! תגידו,

מישהו יודע תאריך מדיוק להוצאת הדיסק של ג'קסון? שמעתי שזה בסוף השנה, אבל לא ברור לי עדיין איך ומתי, איפה מתחילות המכירות גם..? אם יש למישהו איזושהי טיפת מידע, אני אשמח לקבל תגובות. גיא

MYHOT3

New member
אין מידע על תאריך יציאת הדיסק

כולנו מקווים שזה יהיה עוד השנה. לדעתי אם זה לא יהיה השנה אז זה יהיה באמצע 2008.

g a g a

New member
ברגע שתצא הודעה מסודרת

לגבי התאריך והאלבום - נעדכן בפורום. אל דאגה

MYHOT3

New member
כמה חבל אבל המצעד נהרס

על ידי 2 משתמשים מפורום ביקורות שלא מפסיקים לרדת על מייק

g a g a

New member
חפיף. תתעלמו מהם.

אני כל היום טוחנת את המשפט הזה בבתי הספר לתלמידים ביסודי [!!!], אז גם בתפוז?
תתעלמו. הם נהנים לראות אתכם רותחים. אל תתנו להם את ההנאה הזו.

אהלן גיא..

אז ככה.אנחנו נחכה בסבלנות,כשזה יגיע זה יגיע.מייקל עובד עכשיו מאד קשה על האלבום..כשהאלבום יהיה מוכן,זה יהיה שווה כל דקה שחיכינו! כרגע עד כמה שידוע לנו,עוד לא ידוע מתי האלבום יוצא..זה מה שאני יודעת.המשך גלישה נעימה ויום נעים..

gmv

New member
אני ממש מקווה...

אני ממש מקווה שזה יקרה כמו שאנו מצפים. מה שאני מנסה לומר, שקשה למישהו כמו מייקל לעשות את הקאמבק הזה בגדול! הלוואי ואני טועה, אבל אחרי כל ההצהרות עליו, כל המפשטים ההזויים, כל האשמות בקיצור השנים האחרונות שלו. זה ממש לא קל. עכשיו, למשל מדונה בשנים האחרונות שלה עשתה טור Reinvention שלא ממש הצליח לתת בראש, כנראה זאת העובדה שלא יצא רשמית בדיוידי, גם האלבום שלה (שהיה יפה) לא היה ממש סטייל וכיוון חדש. באיזה שלב חשבתי כבר "זהו, כנראה שהיא נתנה מעצמה את הכל" כמו שאומרים - מיצינו אותה...חחח אחרי שנתיים של היעלמות הדלקתי את הטלויזיה פתאום ראיתי את הקליפ לשיר החדש שלה - Hung up כששמעתי אותו חשבתי שזה נדמה לי, היא נראיתה שונה כל-כך, רענן כל-כך, אני חשבתי שהקרקפת שלי מתרוממת.. המוסיקה של אבבא וכל השיר עצמו, אני קפצתי!! היא עשתה זאת שובבבב!!! ובענק! אוי סליחה, נסחפתי. בקיצור, ככה אני רוצה להרגיש בקליפ החדש והסינגל שמייקל בעזרת השם יוציא. מחזיקים לו ידיים חברה.

למעלה