אהלן חבר'ה, מה שלומכם?
C c a s i n e r o New member 27/7/07 #2 hola eliy que tal ayer estuvi en la embajada de estados unidos con la bandera cubana de 26 julio עם המפלגה הקומוניסטית ואח היה מפגש קובני ישראלי לרגל חגיגות ה 26 ליולי
hola eliy que tal ayer estuvi en la embajada de estados unidos con la bandera cubana de 26 julio עם המפלגה הקומוניסטית ואח היה מפגש קובני ישראלי לרגל חגיגות ה 26 ליולי
E eliy10 New member 27/7/07 #7 בסדר, תודה. מה שלומך?........... אני שומע שאת לא רק מוסיקאית, מוסיקולוגית, זמרת ואשת רדיו אלא גם מורה. מה את מלמדת? מעניין לשמוע
בסדר, תודה. מה שלומך?........... אני שומע שאת לא רק מוסיקאית, מוסיקולוגית, זמרת ואשת רדיו אלא גם מורה. מה את מלמדת? מעניין לשמוע
E eliy10 New member 27/7/07 #9 אבל איך קוראים לקורס?.......... וגם: איך זה ללמד? (אני קצת מתמצא. הייתי מורה 10 שנים)
R radio101fm New member 28/7/07 #10 אלי זה מאוד נחמד ללמד- בכל פעם מגיעים תלמידים מגוונים שתמיד מוסיפים עניין- כל אחד עם הצבע והטעם המיוחד שלו, ויש גם הרבה כישרונות
אלי זה מאוד נחמד ללמד- בכל פעם מגיעים תלמידים מגוונים שתמיד מוסיפים עניין- כל אחד עם הצבע והטעם המיוחד שלו, ויש גם הרבה כישרונות