אהלן חבר'ה מה העניינים.

אהלן חבר'ה מה העניינים.

אין לי כוח לחשוב ובא לי סתם לזיין את השכל במשפטים קצרים, אז זה המקום בשבילי. אל תצפו לקשר הגיוני בין משפט למשפט, אני בא לתפוז בשביל להתפרק. אגב, אני דובר עברית שוטפת הקולחת בפי. חבריי מעידים שיש לי עברית מצוינת. כל זאת על אף שנולדתי בארץ וגדלתי בה במשך כל חיי. חפשו את השגיאה הלוגית בפסקה שנכתבה, ושלחו את התשובה לת"ד שאותו אגלה למי שישלח לי תשובה גם במסר אישי (חובה לומר את התשובה גם בפורום, שהרי אנו מעוניינים לקיים כאן דיאלוג). תודה מראש.

GuyN2

New member
אני יודע מהי השגיאה

השגיאה היא שכתוב "על אף" במקום "בגלל"

הוא עדיין מקבל את מלוא הנקודות.

הוא הבחין במילה הלא נכונה. ופרט לכך, אנחנו לא עוסקים כאן בדקדוק אלא רק בלוגיקה והבנת הנקרא. 3 נקודות - לקופתו. ולך - כרטיס צהוב.

Witchcrafts

New member
אהלן, פרוכיאליות, מה העניינים.

אין לי כוח לחשוב – אה, בעצם, רגע, אני לא יכולה לחשוב. כי אני נקבה. סתם, לא, אני השטן. תסגוד! אל תצפה לקשר הגיוני בין דבריה של נקבה לבין דבריה של נקבה כשהיא במחזור, הן מברברות תמידית כדי להתפרק. אגב, אני דוברת כל שפה באופן שוטף וקולח. אנשים מעידים שיש לי עברית מצוינת. כל זאת כיוון שהם לא מכירים אותי ואף לא קראו מילה מהודעותיי. חפש את השגיאה הלוגית בפיסקה שנכתבה ושלח לי את התשובה עם יונת דואר ובמסר אישי (הייתי מציינת שחובה לומר את התשובה גם בפורום, אבל אני בספק אם אצליח לשמוע אותה אפילו אם תצעק בקולי קולות ותגרום לרעידת אדמה של 8 בסולם ריכטר). תודה מראש כרות, השטן.

למעלה