אהלן חברה.חדש בפורום

kiss 18

New member
פשש הקפה של הפורום עושה שמות../images/Emo4.gif

ברוך הבא!!
אתה מאלה שבא רק לקבל קפה ועוגיות ובורח? בכל מיקרה, ברוך הבא בשם ה'... תרגיש בבית, תחלוץ נעליים, האמבטיה בסוף המזדרון שמאלה.. ו...כן, את הבקבוקון עם המקלות של הריח אני קניתי!
נעים לא??
רק תעשה טובה! כשאתה מסיים תפתח את החלון שהאדים יצאו... תבורך! ותקבלת בברכה!

חחחח אהבתי את הבקבוק

עם השיפודים, איזה ריח את בחרת? איזה צבע? אני קניתי פעם ראשונה צבע כחול בריח אוקיינוס, ופעם שניה צבע סגול בריח לבנדר.

kiss 18

New member
אחח כמה שאני אוהבת את כל השטויות האלו...

פעם ראשונה קניתי וניל, נחמד לא משהו קצת חלש מידי... (אם הוא היה קצת יותר חזק היה מעולה!) וניל פצולי- הוא מעולה ממומלץ! לנצח- גם מעולה! אה, לבנדר גם טוב מאוד! (2 הנ"ל הם בצבע אדום-בורדו) האמת שעל אוקיינוס של שמעתי, ולא ראיתי, אבל נישמע טוב...כניראה אנחנו קונים אחרות שונות (אני קונה את של פינוקים, האמת שניסיתי כמה סוגים, וזה היה הכי מוצלח!|גביע ) מה שכן, את הלימון אל תיקנה, לא מומלץ, חזק מידי!! (אולי זה מתאים לסלון, אבל לא לחדר אמבטיה, אם לא בא לך להרגיש שאתה מתלקח עם לימון.....פויייי)

אני קניתי של חברת ``רגעים קסומים``

ואני שם את זה בחדר שינה על השידה ליד המיטה, באנגלית זה -נייט טעבל- בקיצור יש לנו שגעונות משותפים, ספרי לי עוד:)

kiss 18

New member
פה???? ../images/Emo12.gif

בקיצר, אתה קם בבוקר ומרגיש בים... אתה ישן עם כוס באוזן?? חחחח

חחח כוס באוזן!

איזה נוסטלגיה, ככה אחותי הגדולה היתה מרדימה אותי כשהייתי קטן, ואמא לא הייתה בבית.

kiss 18

New member
../images/Emo42.gifמסכן ככה היא הרדימה אותך??

כשכתבתי כוס באוזן התכוונתי- כדי לשמוע ת'גלים, בשביל להיכנס ממש לסיטואציה, מבין? יש לך ריח של אוקיינוס, כוס באוזן (גלים..) ואלי אתה גם מחבק בלילה צדפות... מביאה לך רעיונות... רוצה עוד רעיונות?? לאח שלי היה גוש ענק (מדהיים!) של מלח, מים המלח... לך לים תביא לך אחד! תהנה, ההשתזפות ממש יפה לך...חחחחחחח

חחח את קרועה!!!

בגלל זה היא נתנה לי כוס לאוזן, בשביל שנשמע את פיכפוך הגלים ונרדם, בקשר לגוש מלח, יש בתחנה מרכזית בירושלים חנות שמוכרת מנורות מלח משהו מדהים! זה עולה 130 ש``ח בהזדמנות נקנה גם את זה:) מה עוד את מציעה? אגב אני מעדיף להירדם עם בובה של דולפין או פינגווין מאשר לחבק צדפים:) באמת!

kiss 18

New member
כן, נכון יש כזת מנורה בצורה מלח, כשמדליקים

זה ניראה כמו יהלום כזה..אויי זה באמת יפה !! בכלל מנורות כאלו זה יפה מתי שהבית חשוך... אאל"ט התכוונת לחנות "בראשית" בתחנה מרכזית, יש שם מנורות משהו כזה... נקנה????
מה אני עוד מציעה?? חחחח לא יודעת נלך לחנות וניראה...חחחחחח סתאאאם אז מה, גם דולפין, ופינגווין הצטרפו לחגיגה??
יפה יפה... ערב טוב !

בוקר טוב!

הדולפין כבר רוצה לישון. אז השכבתי אותה, ויצאתי לטיול עם הפינגווין היה לנו כייף ביחד:) בראשית- נכון, יש גם נרות יפים וריחניים, קניתי שם כבר כמה פעמים, אולי נקנה שם, יש מלאן דברים יפים ומשותפים בינינו:) אני דבר ראשון קונה מנורת מלח, זה משהו מדהים

kiss 18

New member
עוד פעם עם ה"נקנה"??

טוב נזרום... רק אל תישכח לבוא לאסוף אותי אחרי הכל אני יודעת מה לבחור אז תיהיה ג'נטלמן....
(סתם צחקתי...) בוקר מקסים!

תמשיך איתה במסרים..

סתם צוחק. שומע? אצלינו במדרחוב יש חנות שמוכרת קטורות איכותיות במגוון ריחות וניחוחות כולל בקבוקים עם מקלות שגורמות למשוך את אפך לכיוון החנות ולקנות מה שיבושם לך.. אין על זה!

kiss 18

New member
רוצה המלצה?? אם כבר אז שיצא משהו טוב מהשירשור

יש במדרחוב בירושלים, ליד בן יהודה שם חנות של נרות, ובקבוקונים כאלו של ריחות...ועוד כל מיני דברים של ריחות..קצת יקרנים אבל יש שם מידי פעם מבצעים כאלו של 5 נרות פרפרים ב 10 שהם צפים מפיצים ריח, או חרס כזה, ששמים מתחת נר ויש מקום להשים קצת שמן עם ריח למעלה, ואז זה מציץ ריח בבית..(הסבר עילג אני יודעת...) רק להיכנס לחנות זנ משכר!

למעלה