אהלן חבר'ה.. התגעגעתי....

NYMets Man

New member
אל תלך רחוק

אם הגעת ממטאל לא כדאי שתלך מיד לפ'אנק טהור... סביר להניח שלא תאהב את זה תוריד את האלבום האחרון של הדורבנים... לוי נראה לי...

dudester

New member
כל אלבום של טאוור הוא טוב.

באמת. הכל. גם השירים היותר Soul מפוצצים בגרוב, דיוויד גאריבלדי הוא חתיכת גאון. את RHCP וRage Against The machine אני מניח שאתה מכיר, ואם לא אז כדאי שתכיר על בשרם, כי זה השער הכי טוב ממטאל לפ'אנק. עוד המלצה יותר קרובה למטאל היא Infectious Grooves, שזה פרוייקט פ'אנק של הסולן והגיטריסט מSuicidal Tendencies. אבני היסוד שלך בגדול הם James Brown, Funkadelic, Earth Wind & Fire. Funkadelic, Parliament, P-funk all stars הם כולם הרכבים של ג'ורג' קלינטון המשובח, סביר שתיתקל בכפילויות וטעויות אבל כולם יהיו יחסית סבבה. סטיבי וונדר, בעיקר Songs in The key of life. The commodores, The temptations, Freak power, sly & Family Stone חברי ההרכב של ג'יימס שפנו לסולו ויש עליהם: Bootsy Collins (שהיה חבר גם בפרלמנט בשלבים מסויימים אגב) Maceo Parker (קצת ג'אזי). Isaac Hayes זה סבבה. אני אמליץ גם על Jamiroquai והדג נחש (כל האלבומים), מרסדס בנד זה אחלה, Kool & The Gang שזה קצת יותר דיסקו, Beastie Boys שזה פאקינג חובה, וגם שבק"ס, בעיקר הראשון שנקרא "7". המלצה אישית - Victor Wooten. בסיסט פסיכי, שווה לחפש ביוטיוב כי זה משהו ששווה לראות, יש לו גם שני אלבומי סולו אם זכרוני אינו מטעני. בעקבותו להקות פסיכיות - The Flecktones, The Mars Volta. חפירה חפירה, אבל אל תיבהל ולך אחד אחד אני מאמין שתיתקל בכל הדברים ששכחתי בדרך.

dudester

New member
והכי חשוב...

בקר בפורום 1119 (הלוא הוא פורום Fאנק...) יש שם שרשורי המלצות ואנשים טובים. בהצלחה, Enjoy.

DiamonDbikeR

New member
להקה שהמורה שלי המליץ לי עליה

UZEB. הם עושים Fאנק-פיוז'ן. נגנים פנומנאליים.

kfirshap

New member
גם פ'אנקשטיין הישראלים עושים פ'אנק גרובי

אני לא מאוד מאוד בתוך הפ'אנק אבל להקות שהכניסו אותי לגרוב של הפ'אנק כשאני מנגן הן מרסדס בנד והדג נחש הישראלים דווקא...

GhostDrummer

New member
ממ אם אתה רוצה להנות גם מנקודת

מבט של מתופף, לך גם על Dave Mathews Band. קארטר בופרד חולה בראש. וזה גם לא פ'אנק טהור ככה שיהיה לך קל להתפס אליו.

amirsegev

New member
תודה לכולם על ההמלצות

אני ינסה חלק מהשמות פה שאני לא מכיר.. אם יש לכם עוד המלצות אני ישמח ותנסו לתת שמות של אלבומים מסוימים שאני לא סתם יפול על איזה אלבום מעפן... אגב אני ממליץ לכולם לשמוע את Fat Funk הישראלים משהו לפנים!! ראיתי אותם מופיעים בבומבמלה ואכלתי כאפה אפשר להגיד שזה מה שהדליק אותי עכשיו על פ'אנק www.myspace.com/fatfunkis

kfirshap

New member
גם אני ראיתי אותם בבוםבמלה... בערב מטאל חח

והאמת היא שהם נתנו בפ'אנק לא רע בכלל... זה אחלה להקה להתחיל איתה...

למעלה