אהלן חבר´ה

ohad m

New member
אהלן חבר´ה

בעקבות הבלאגן שיש פה להרבה מאוד אנשים, ומכיוון שמחר אין לי תכניות, החלטתי לתרום עוד קצת וליצור template מוכן לבלוג בעברית שמשתמש בבלוגר. זה צריך לתת לכל מי שמבין טיפה ב-html מושג לגבי איך עושים את זה. אם יש עוד משהו שאתם רוצים לדעת, ביחוד לגבי בלוגר, שרשרו את זה כאן ואני אשתדל לעזור. אוהד.

איה@

New member
אוהד - אין כמוך../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

תודה גדולה על הנכונות הרצון וההשקעה! היום ביליתי את רוב היום בבלוגר ויש לי לא מעט שאלות. אם תכנס לאתר הזמני שבניתי תראה את השאלות לכל אורך העמוד. והשאלות הן: איך להצמיד טקסט לימין? (את הקוד ידעתי, רק לא אפוא?) כנ"ל לגבי החתימה והתאריך אם תוכל לפרק את הקוד - ולתרגם את המונחים לדוגמא: <$BlogDateHeaderDate$> כדי שמי שירצה לשנות משהו מסויים יידע אפוא. אין לי מספיק מילים להודות לך, ואני בטוחה שלא רק אני.
איה.

veredgf

New member
תודה רבה!!!!

אני בדיוק מבצעת תחקיר מעמיק ו"פוף" אתה מגיע בדיוק עם התשובות! אז תודה
ורד

TWEETY =^.^=

New member
אההה אתה אוהד שהפך לי ת´כתב../images/Emo9.gif

סתאםםםםם אתמול לראשונה פתחתי בלוג ב-ישרא-בלוג, ושם אין בעיה, זה בעברים שום דבר לא מתהפך,,,אבל הוא מה זה משעמםםםם עד שלאוניד קיבל את פני עם פיהוק ענק
ואז הגעתי להסבר שלך, ופתחתי עוד בלוג אופו שהצעת, בבלוגספוט, ופופ הכל התחרפן לי
יצא הפוך על הפוך ואני מה זה לא מבינה ג´יבריש חבל"Z אז אפשר הסבר בבקשה,,,אבל בדיוק אם אפשר

LeONID¥

New member
TWEETY =^.^= !!!

מצטער שאני רושם את התגובה עכשיו פשוט לא היה לי זמן להיכנס עכשיו.. לא אמרתי שהבלוג שלך משעמם! לבלוג שלי קראו משעמם, זה היה רק קישור. לא רמזתי על כלום. סגרתי אותו כי לא בדיוק היו לי הרבה גולשים, ולכתוב בלוג בלי שאין מישהו שיקרא אותו זה כמו לדבר לקיר או לעצמך.

TWEETY =^.^=

New member
לאוניד יקירי ../images/Emo39.gif

אני יודעת שלא אמרת,,,,,אני השלכתי את השעמום של הבלוג שלי על השם של הבלוג שלך, סתם בשביל הקטע. חבל שסגרת אותו, וגם אם תקופה תכתוב בשביל עצמך מתי שהוא זה יגיע גם לקירות של השכנים
אני בקושי יודעת מה זה הדבר הזה שנקרא "בלוג" ומה שאני כותבת שם יוצא מהבפנוכו שלי, ותאמת
מצידי שאף אחד לא יכנס - זה בשבילי

ohad m

New member
חדשות

המממ...... טוב, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות הן, שבניתי template לבלוגר בעברית עם הוראות שימוש די מפורטות, שיפורסם בתקווה היום בערב או מחר. החדשות הרעות הן, שבלוגספוט לא תומך בעברית בצורה מלאה. אם אתם רוצים דוגמא למה כן אפשר לעשות עם בלוגספוט בעברית, כנסו לשעת סיפור. התוכן כולו בעברית, הקישורים בצד באנגלית. זהו, אם יש למישהו עוד דברים שהוא היה רוצה לדעת, כתבו לי או שרשרו פה בפורום. אוהד.

TWEETY =^.^=

New member
אההההה,,,,,בנית טמפלט לכל הבלוגים

שבעברית, כי הבנתי שלא לכולם יש טמפלט,,,אופו ששלי נמצא למשל אני לא חושבת שיש. איה אני חושבת שמגיע לבחור, צל"ש של השבוע
הבלוגון המשעמם שלי,,,להכין מיטה וכרית לצניחה חופשית
והבלוג הזה הוא מה שניסיתי לעשות בביג משו ההוא שהמלצת עליו.

TWEETY =^.^=

New member
אופפפפפפפ ../images/Emo4.gif

נראה לי אני נשארת עם שלי, התחלתי להתרגל אליו
ופעם שאני אהיה גדולה ועשירה אני אלמד איך בונים
שיהיה לכם אחלה ערב אנשושים חמודים ותמשיכו לעשות חייל
זה שלי שליייייי

ohad m

New member
היי לכולם!!!../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

רק רציתי להודות לאיה על מה שהיא עשתה
ולספר לכל הפוצונים
החמודים שכתבתי על זה משהו קטן
באתר המזניב
שלי!!!!!!!! אתם כולכם מוזמנים לבוא ולקרוא!!!!
אוהד

oren*

New member
כמה קל ונוח לתקוף מנהלת פורום, בטח

כשזה במקום שהיא לא יכולה להגן על עצמה. איה כפופה לתקנון הפורומים של אתר תפוז, היא לא יכולה להשאיר הודעות הפוגעות באחד המשתתפים על גבי הפורום (אם היא לא הייתה מוחקת את ההודעה אז הנהלת הפורומים של תפוז הייתה מוחקת אותה). אז קראתי מה שכתבת על איה, מה שכתבת על אבשי, מה שכתבת על יואב, מה שכתבת על רויצ´ו ואני חושב שכדאי שתשנה את השם של הבלוג שלך ל"מלקק לעצמי את הישבן".

ohad m

New member
תגובה

אם זאת דעתך, אז סבבה. אני באופן אישי חושב שלמרות שאני "ציניקן חסר תקנה" אני עדיין הוגן, שזה בערך הדבר היחיד אליו אני מתייחס בתגובה שלך. התגובה באתר שלי היתה כדי לא ללבות את הדיון החשוב הזה פה בפורום, כמו כן, יש באתר שלי מנגנון תגובות מיידי, שאני גאה לאמר שמעולם לא מחקתי בו אפילו הודעה אחת. בקשר לכל השמות שהזכרת - אני לא חושב שלא דייקתי באחד המקרים. אבשי, למרות שאני מתחיל יותר ויותר לאהוב את הכתיבה שלו, העתיק מעומר את רוב העיצוב שלו, ואת זה לא רק אני אומר. על יואב - אני עומד מאחורי כל מילה, ואני מאמין שגם הוא. ודרך אגב - האתר של יואב מתאחסן על השרת שלי, ולמרות שדיעותינו הפוליטיות לדוגמא ותפיסתנו העצמית שונות מאוד, אני לעולם לא אצנזר אותו. ובקשר לרוי - אם יש לך משהו לתקן, אז תכתוב אותו. ודרך אגב - אתה מהבלוג "פקה פקה" לא ? מצחיק.

oren*

New member
את האמת שלא, אין לי בלוג משל עצמי

אבל כן יש לי כבוד למקום בו אני כותב, למנהלת הפורום שעשתה ימים כלילות כדי לבנות פה בית חם, בטח לא כדי שאתה תקרא לאחת המשתתפות מטומטמת. נניח שלא החזקת את עצמך ופלטת איזו מילת גנאי (תאמין לי שיש כל כך הרבה משתתפים בפורומים אחרים שהייתי כותב להם בדיוק את אותו דבר) - תבין שאתה כותב במערכת פומבית ולא באתר אישי ושיש סיכוי שהודעתך תימחק, לא כזה ביג דיל. אני מעריך מאוד את הכתיבה שלך, גם לי יש את האהבה הזו לעקוץ ולכתוב הערות ציניות על חשבון אחרים - אבל תמיד חשוב לבדוק אם האדם שעומד מולך (במקרה שלנו איה) באמת עשה מעשה כל כך רע שמגיעה לו כזו עקיצה.

לדעתי

אם אדם (בן או בת) גמיש מספיק על מנת ללקק לעצמו את הישבן, אזי מוטב לו להתמקד בליקוק אברים אחרים.

למעלה