אהלן , זוכרים

גרברון

New member
אהלן , זוכרים

שלא מזמן כזה אמרתי שיש לי חבר שמתופף שנה וחצי והוא חיה על הדאבל ? אוקיי אז יש לי סתם סרטון קצר שלו פה תראו איזה שליטה יש לבנאדם הזה בדאבל וזה רק אחרי שנה וחצי ואל תתיחסו לרקע זה סתם שטויות חחחח http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1787501

singlestroke

New member
אותי הוא רק מעצבן האמת |:

ואין שום שליטה כשהרגל שלו קופצת ככה לקיבינימאט.

התפרעות לשמה !!!

אבל נניח לזה, יפה לו לאחר שנה וחצי, האם הוא שומר על הביט במקום ?? לא הצלחתי לעקוב (בגלל הרעש) בפעם הבאה הנכם מתבקשים להתריע על עוצמת הרמקולים, כמעט שהתחרשתי....

WinterZ

New member
אחרי שנה וחצי ?

מצטער, אבל אחרי שנה וחצי של לטחון דאבל ועדיין להיות עם הרגליים שלך ככה - זה מאכזב. אבל שמע, סחטיין על העבודה. ובחייאת, אם אנשים רוצים לשחק אותה מנגנים דת'קור בסרטון או משהו - לפחות תלמדו לנגן על גיטרות קודם ותלמדו איך לכתוב גיטרות לסגנון. ALL IN ALL יפה.

גרברון

New member
וואה וואה

פה באמת ליכלכת... זה לא היה קטע מתוך שיר או משהו הם סתם היו בהפסקה אז אמרתי לו שניה לנגן משהו שאני יצלם תאמין לי חכה שהם יקליטו תשמע מה זו להקת דת'קור שוברת ישראלית. ובוא'נה כולכם פה אחושילי מתנשאים נראה אותכם ככה אחרי שנה וחצי תנו לבחור קצת קרדיט וזה אפילו לא הגבול שלו ביכולת חשבתי כבר תדעו לפרגן..

WinterZ

New member
הפסקה זה משהו אחר

ולא אמרתי שהוא לא טוב, אבל משהו בעבודת רגליים שלו מסורבל מאוד.

drums123

New member
בעיקר כהדאבלים עוד איטיים

singlestroke

New member
אחי תגיד לי אתה שרוט..?

יש הבדל בין לדעת לפרגן ובין לדעת לזיין במוח. וכמה דברים - אף אחד פה לא מתנשא, רק אומר את האמת. וה"נראה אותכם ככה אחרי שנה וחצי" לא עובד (וקצת ילדותי האמת). יש פה יותר מכמה אנשים שאחרי שנה וחצי יכולים לעשות יותר. אם זה לא הגבול שלו ורצית להשוויץ בו (אל תתפוס אותי במילה, להשוויץ זה בצחוק), תן סרטון שמדגים משהו מרשים, אולי נפרגן אז (אם נמצא סיבה). אבל כשרואים את זה... רואים כמה הוא מתאמץ, כמה הרגל שלו רוקדת כמו פסיכית, שומעים את זה לא אחיד.... בשבילי אישית זו לא שליטה. זה למה התגובה שלי הייתה כמו שהיא.

offry13

New member
אי אפשר לשמוע כלום

אי אפשר להבין כלום מרוב סתם רעש

H A J Y

New member
יש מצב שהוא הופיע ב20.6 (היום האחרון של

הלימודים) בחוף ראשון?

BlacK LiOr

New member
על הפרצוף

שיתרכז בלנגן במקום להעיף את הראש כמו לא יודע מה..

dw drum

New member
אחי זה רעש נורא

זה אשכרה דפק לי את הראש לפחות היית מבקש להחליש P: וזה לא מוזיקה זה פשוט זילזול בערכי המוזיקה אתה קורא לזה שיר? הוא השתגע בלי באמת להבין מהו המסר שהוא מעביר בשיר..

TAMIR182

New member
נחמד מאוד לשנה וחצי.

שלח את הספייס של הלהקה שלו אחי.

למעלה