אהלן ו...Aline כאן זוכרים ?
ב ברק 188 New member 9/11/05 #2 משהו קצת מקורי ושונה אני מכשף אותך בביצוע נדיר שונה ומעניין של ג'ו קוקר הגדול
ב ברק 188 New member 9/11/05 #4 ולמי שרוצה לשיר בגשם עם ג'ין קלי בקלילות בין השלו ל(ה)יות והנות תפדל...
פ פרחבר New member 9/11/05 #7 ../images/Emo7.gif צריכה לחכות עד שאגיע הביתה לשמוע את השירים, לא פר))):::: רוצה לשמוע - עכשיו תודה,
N Nava5 New member 10/11/05 #9 בראוו ברקי, אחת -- שלוש הבאת שירים מקסימים, גם אותי החזרת לשנות ילדותי... זה פיצוי על הדיסק השרוט? יוזמה ברוכה להפחת חיים...
בראוו ברקי, אחת -- שלוש הבאת שירים מקסימים, גם אותי החזרת לשנות ילדותי... זה פיצוי על הדיסק השרוט? יוזמה ברוכה להפחת חיים...
מ מטבע הדברים New member 10/11/05 #10 ../images/Emo79.gifשירים נפלאים,והנה טנגו לסיום שרשרת ריקודים נהדרת: לקחת בן/ת זוג ולפזז לצלילי הטנגו הענוג...
../images/Emo79.gifשירים נפלאים,והנה טנגו לסיום שרשרת ריקודים נהדרת: לקחת בן/ת זוג ולפזז לצלילי הטנגו הענוג...
ב ברק 188 New member 10/11/05 #12 מטבע הדברים נפלא...רוכס ת'נעלים ומיד מצטרף לריקוד מוש(תף)חת תענוד של צליל ענוגה הגיזרה גזר דין עוד רי'קוד ?
מטבע הדברים נפלא...רוכס ת'נעלים ומיד מצטרף לריקוד מוש(תף)חת תענוד של צליל ענוגה הגיזרה גזר דין עוד רי'קוד ?
מ מטבע הדברים New member 10/11/05 #15 כמובן,,אבל תשנס מתניים לריקוד רוק סוער... לצלילי: רוק בבית הסוהר