אהלן ושבוע טוב; צופה בכם כבר תקופה בהמלצת המאושרת1 מקווה שיהיה לי מעניין:P שבוע מקסים!
א איתן פז New member 30/3/08 #1 אהלן ושבוע טוב; צופה בכם כבר תקופה בהמלצת המאושרת1 מקווה שיהיה לי מעניין שבוע מקסים!
O odery New member 30/3/08 #4 שבוע טוב ברוכבא ולעניות דעתי טלפון הוא אמצעי לא פחות וירטואלי ממקלדת,תודה ששאלת =)
מ מקסימית2 New member 30/3/08 #6 ברוך הבא לך ../images/Emo140.gif איפה כולם, לא יפה... נא לברך אותו בברכת ברוך הבא במיוחד אם מאושרת המליצה לו עלינו. בלי פאדיחות
ברוך הבא לך ../images/Emo140.gif איפה כולם, לא יפה... נא לברך אותו בברכת ברוך הבא במיוחד אם מאושרת המליצה לו עלינו. בלי פאדיחות
מ מקסימית2 New member 30/3/08 #11 גם לך מגיע ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif לא מוותרים לך, פרפר נחמד
א איתן פז New member 1/4/08 #14 וואו בלתי יאמן... בא לראות אם קבלתי צומי ממישהו, ונאלץ לחפש הודעה משלשום אי שם המעמקי עמוד 4 בפורום, יש עוד פורם כל כך פעיל כאן בתפוז? אני חושב שאאלץ להכנס מידי שעה בכדי להתעדכן על הנעשה והנשמע. (ואולי גם לזרוק כאן איזשהו ניחוח גברי החסר משהו)
וואו בלתי יאמן... בא לראות אם קבלתי צומי ממישהו, ונאלץ לחפש הודעה משלשום אי שם המעמקי עמוד 4 בפורום, יש עוד פורם כל כך פעיל כאן בתפוז? אני חושב שאאלץ להכנס מידי שעה בכדי להתעדכן על הנעשה והנשמע. (ואולי גם לזרוק כאן איזשהו ניחוח גברי החסר משהו)