אהלן וסהלן

mishuna

New member
אהלן וסהלן

שלום שלום, יצא לי לעקוב בזמן האחרון אחרי הפורום, ועם כל האווירה הנחמדה כאן החלטתי להצטרף גם כן. בקצרה על עצמי, קוראים לי מיכאל, בן 18 מרחובות, אוהד מושבע של הפאקרס(כן כן, עדיין יש כאלה), אני עוקב אחרי פוטבול מאז שאני זוכר את עצמי, אבל רק בזמן האחרון התחלתי להתעמק יותר במשחק, בעיקר כיוון שסיימתי את התיכון, וכמות הזמן שעומדת לרשותי מכובדת מאד. יצא לי לקרוא קצת על הליגה הישראלית, ואשמח לקבל מעט יותר מידע בכל הקשור לקבוצות, ולגיוס שחקנים. שיחקתי שנים רבות כדורסל, מתוכן 6-7 עונות בליגות תחרויות, אז בנוסף לנתונים שלי(1.82 ~ , 70 קילו), אני חושב שאני יכול להגדיר את עצמי כמהיר מאד ואתלטי. קשה לי לתת הערכה לגבי איזה תפקיד אני יכול לשחק, כי כמובן לא יצא לשחק עדיין פוטבול, בטח שלא במסגרת תחרותית, אבל אם אני אצא מנקודת ההנחה שישנם שחקנים גדולים ממני בהרבה, לפחות בתחום המשקל, אז קשה לי לדמיין את עצמי כדינפנסיב טאקל, או כאחד העומד במרכז הקו ההתקפי. כנראה שהעמדות הדורשות יותר מהירות וזריזות, כמו קו ההגנה השני או רסיבר\ראנינגבק, יתאימו לי יותר. תודה מראש על כל עזרה, ואל תשכחו: BRETT FAVRE IS THE KING !

Jerzet

New member
First

as one of the three Bears fans on this forum....uh, Favre isn't really the king anymore. In his last three games agains the Bears he has 8 interceptions and no touchdowns.... Anyway, with our players, you'd probably make a better reciever than a runningback, I would think. The best thing to do is to show up on Friday at the Sportek in Tel Aviv, where they have open games. I'm not in Israel now, nor am I part of the league, so I don't really know what's going on with the schedule and stuff. I'm sure that Raviv or Ofri or Yoram can tell you more. Jeremy

Yo-man

New member
פה נמחקה הודעה של "עידו פוטבול"

ההודעה הכילה תוצה של אחד המשחקים ששודרו ולא לוותה באייקון של ספוילר בכותרת שלה. בנוסף, עידו, אני לא בטוח עד כמה דורי רוצה שיפרסמו את מספר הטלפון שלו בפורום. בכלל, מספרי טלפון וכתובות אימייל יש להעביר אך ורק במערכת המסרים. זה פתח לתביעות, וזו נחיה של הנהלת תפוז, אז השתדלו להמנע מזה. מיכאל - ברוך הבא
באמת הדבר הטוב ביותר הוא להגיע לספורטק ביום שישי ב-11:00-11:30 עם נעלים טובות, 2 חולצות (שחורה ולבנה לצורך החלוקה לקבוצות), קרם הגנה מהשמש והרבה מים. בהתחלה תקבל תפקידים שמתאימים יותר ליכולות האתלטיות שלך, ולאט לאט תיכנס לשאר התפקידים, תלמד אותם, תראה בעצמך מה יותר כיף לך ובמה אתה יותר טוב (לרוב זה הולך יחד). אחרי 2-3 משחקים כבר לא תהיה "רוקי" ואז תתחיל ממש להינות

רסיבר בהחלט יתאים לך.

אחרי ההיסטוריה שלך עם הכדורסל אני מניח שאתה גם יכול לעשות הטעויות ולהתחמק משחקנים שבאים לטקל אותך. יחסית לגובה שלך אתה דיי רזה, בשביל להיות דפנסיב טאקל אתה צריך להיות לפחות 110 קילו עם הגובה שלך. בקשר לליגה אני אתן למומחים יותר גדולים ממני להסביר. =]

c0g

New member
הכל יתאים לך

יש גם אנשי ליין קטנים יחסית אצלנו. תגיע, תראה, תנסה כמה דברים, ואז תדע. כמה נקודות למחשבה מראש: האם אתה נהנה לרוץ הרבה, או מעדיף פחות תנועה? האם אתה נהנה ממגע עם שחקנים אחרים? לא, לא מגע כזה. דחיפות, משיכות, דברים כאלה. מה היית מעדיף לעשות עם שחקן מהקבוצה השניה? לזרוק אותו מהדרך, להשאיר אותו מאחור, להטעות אותו ולראות אותו מחליק כשהוא קולט את הטעות, להיפתר מהכדור לפני שהוא מגיע אליך, לראות אותו בשיא התיסכול כשהוא פשוט לא מצליח לעבור אותך, להוריד את הראש ולהיכנס בו? כמה אתה מוכן לחטוף? כמה אתה חושב שתהנה לזרוק אנשים לרצפה? האם אתה מעדיף לעבוד בצמוד לאחרים, או שאתה מעדיף שיתנו לך לעשות את העבודה שלך, ולא יתערבו יותר מידי? כמה אתה שונא לעשות טעויות? כמה ואיך זה משפיע עליך?

למעלה