אהלן וסהלן

hilali1

New member
עם הפילהרמונית../images/Emo35.gif

דווקא אני לא אוהבת אותו כל כך

יהודית רביץ והפילהרמונית.

אחד הדיסקים ה ג ר ו ע י ם !!!!!!!! ומכמה סיבות : א. יהודית היא זמרת שהכשרון הענק שלה מתבטא בהופעותיה. היא מתקשרת עם הקהל, היא מתלהבת איתו, היא אוהבת הופעות קטנות (יחסית) ואינטימיות. הפילהרמונית עשתה לה ממש רע. היא הקפיאה אותה. ב. העיבודים היו יבשים ולא היה שימוש בכלל בכל כלי הנגינה שיש לתזמורת להציע. ג. הסאונד גרוע - בקושי שומעים את יהודית, הקול שלה נשמע חלש ביחס לתזמורת. אני ממליץ על הדיסקים מילה טובה ואוסף שירים' , 'האוסף הראשון' והאלבום שלדעתי הוא הכי טוב שלה 'ומאוד לא פשוט לחכות'.

אני ממש ל מסכימה עם הדברים האלו

הדיסק עפ הפילהרמונית הוא אחד הדיסקים הכי טובים שאני מכירה. נכון, כל אחד אוהב דברים אחרים ומתחבר למשבו אחר אבל ככה להציב עובדות וקביעות לגבי דיסק שהן כלל לא נכונות? כל דבר משתנה לפעמים, כלי התזמורת משתלבים בהרמוניה קסומה עם יהודית ונותנים לשירים הכ"כ טובים פן אחר לגמרי.

adikula

New member
ובכן

כמו שציינת, יהודית אכן מעולה בהופעות, והדיסק הוא הקלטה של הופעה עם הפילהרמונית. דה. רוב היופי בדיסק, מבחינתי, זה הקטע שאני שומעת אותו וממש רואה את זה מתרחש. הוא נורא קסום, מאוד נוגע, הכלים משתלבים מעולה עם יהודית, חבל על הזמן. הסאונד, לפחות כמו ששומעים במערכת שלי הוא מצויין- אולי תבדוק את החיבורים של הרמקולים-? *זאת לא אני, זאת הציניות שפורצת ממני*

למעלה