אהלן וסהלן

אהלן וסהלן ../images/Emo39.gif

לצערי הרב חזרתי היום לעבודה... החופש היה פשוט נפלא
אבל קצר מידי
נחנו, טיילנו, נהנינו ובעיקר - אכלנו ואכלנו ואכלנו... עדיין לא הספקתי להתעדכן אז מקווה שכולם בסדר חג שמח

בנדה1

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif, תגידו...

אף אחד לא תפסה יוזמה ואירגנה לנו מסיבת
?

ברוכה הזבה דניאל../images/Emo140.gif

איך היה שם בטורקיה? איפה הייתם? יקר שם? ספרי עוד שנדע..מי יודע אולי נסע גם, מעולם לא הייתי בטורקיה, אין ישראלי שלא היה מלבדי

לשאלתך ליידי בל

בעיני טורקיה מקסימה, אנחנו היינו באיזור אנטליה (טיסה של שעה מישראל). היינו בבריכה, בחמאם, בסאונה, בחדר כושר ובעיקר בחדר האוכל... האוכל שם חבל על הזמן... חוץ מזה טיילנו במרכז העיר, בשוק ובנמל. גם שכרנו עם עוד זוג ג'יפ וטיילנו בכל מיני כפרים שנראים כאילו מלפני 200 שנה, טיילנו באיזור ההרים ונסענו לאורך קו החוף המדהים. לפי החישוב שלי נסיעה לאילת היתה עולה לנו יותר. אנחנו השגנו דיל באמת מצויין בגלל שחיכינו לרגע האחרון (160$ לאדם כולל הכל - טיסה, מלון 5 כוכבים דלוקס, חצי פנסיון, העברות מהשדה למלון ובחזרה, מיסים וכו'). הכל שם זול במונחים שלנו ובגלל שמקבלים 2 ארוחות ביום כמעט שאין הוצאות מעבר לסכום הזה. בקיצור, מומלץ בחום !

ואוו 160$ לבן אדם זה כלום!

נשמע שעשיתם חיים, אני חושבת שאציע את זה לבעלי נשמע מקום יפה אחרי הלידה בעזרת השם, נטיילה לנו יש כל כך הרבה תוכניות, הונגריה למשפחה לביקור, תאילנד בינואר מתי שאין מונסונים, ואולי בין לבין נטוס גם לטורקיה נשמע טוב.

תודה וברוכות הנמצאות + מסר לבנדה

את לא מתביישת ?! מה זה "אף אחת לא תפסה יוזמה"... יאללה לעבודה, העלת רעיון ועכשיו נא לעבור לביצוע

מירבי*

New member
קדימה בנות, אני מנדבת את הבית

קחו על עצמכן את הארגון, הבית שלי עומד לרשותינו, אפשר בסוף השבוע, ממילא זו הולכת להיות מסיבת מסיכות.

למעלה