אהלן, והינה לכם שאלה.

free soul

New member
אהלן, והינה לכם שאלה.

אתמול היתחלתי להיתעמל לבד בבית.. תרגילים שהייתי עושה אז (אני מדברת לפניי הרבה זמן) עד עכשיו כואבים לי כל השרירים! כל תנועה, אני מרגישה ת'גב. אני מרגישה את שיריריי החזה. אני מרגישה את שריריי הידיים. ממש כך! מה זה אומר? תעזרו לי .. כי זה קצת מציק.. (אני מדברת על פיזיוטרפיה, לא על סתם היתעמלות בבית...) תודה מראש.

ינשוף23

New member
ברמת העיקרון...

שלום לך! ברמת העיקרון כאשר השרירים נתפסים לאחר אימון גופני. מה שהכי מומלץ זה להמשיך להתאמן על אותם אזורים תפוסים. שכן מנוחה לא תטיב עמך, והכאבים ימשכו יותר זמן. מה שזה אומר לגבייך שביצעת אימון אינטסבי מידי לפעם הראשונה. תורידי את מעט את דרגת קושי האימונים ושיהיה בהצלחה.... ינשוף!

ברק 188

New member
זה אומר ,שיש הרבה "חלודה"

לאט לאט יום כן יום לא על מנת שהשריר יוכל לנוח,ולא לשכוח לעשות חימום ומתיחות הם לא פחות חשבות מהתרגלים עצמם.

aspire12

New member
aspire

אהלן אחותי! אני חדש פה בפורום-וגם מדריך חדר כשר-צו'פר מהצבא... אז תרגישי חופשי לדבר ולשאול...ולגבי הבעיה שלך! בפעילות גופני הגוף מפריש לאזור השרירים חומר פעיל שנקרא ''חומצת חלב'' זה כמו ''זיעה'' של השריר. כשאת לא מותחת את השריר כמו שצריך לאחר האמון או מעמיסה, הוא נשאר בשריר וגורם לו לכאב. וינשוף צדק... יותר לאט-אין לאן למהר.

free soul

New member
תודה מתוק.. דיי הולך טוב!!

אני מתאמנת כמו שצריך.. עוד מעט צריך להיפתח! אז בכל מקרה.. טוב לי עם האימונים בבית.. אני ממש כמו חיילת קרבית!! חחח יאללה יום טוב שיהיה לכ

למעלה