אהלן, התייעצות קטנה.....

*DOR*

New member
אהלן, התייעצות קטנה.....

שלום לכולם, חיפשתי (חיפוש לא הכי יסודי בעולם...) את הפורום שהכי מתאים לשאול בו את שאלתי... מקווה שתוכלו לעזור לי.... אז ככה,אני בן 17, תלמיד כתה יא'. יש לי 10% נכות עקב בעיה רצינית בקרסול שמאל שהתגלתה אצלי לפני מספר שנים. אני לא יכול לעשות שום ספורט (חוץ משחייה), אני לא יכול לאמץ את הרגל בשום דרך שהי, בקיצור - אני לא יכול לעשות כלום. ממש מבאס בעיקר בשל היותי בחור ספורטיבי מאוד. לאחר שהרבה חלומות שלי נגוזו כתוצאה מהפציעה, הופיעו חלומות חדשים, ושאיפות חדשות, וכמובן, לרוב הדברים, אני זקוק לכסף, לפחות בהתחלה. המצב הכלכלי של ההורים שלי אינו מזהיר, ואני חייב לחסוך כסף בעצמי, אך לצערי, אני מתקשה מאוד במציאת עבודה שתתאים לי, ללא מאמץ לרגליים. לכן באתי לכאן לשאול אותכם - באילו עבודות אני יכול לעבוד?? ואיפה אני יכול למצוא כאלו עבודות?? תודה מראש, וחג שמח, דור.

nutmeg

New member
כל העבודות

הללו של עכברי המחשב - עד כמה שידוע לי לא דורשות אימוץ רגליים. כמו כן עבודות פקידות, ארכיב, ספריה, מכירות בטלפון, מרכזן... להמשיך?

*DOR*

New member
תגובה

קודם כל תודה. דבר שני, ברוב מקומות העבודה שאמרת דורשים אחרי צבא. ומה זה עכברי מחשב? ושוב, היכן לחפש?

כמה אפשרויות:

א) בייביסיטר: לא מאמץ פיזי קשה, אבל מזיק לנפש. כסף טוב, תשאל את טאז. ב) מורה פרטי: לא יודעת במה אתה טוב, אבל יש תמיד ילדים ביסודי שישמחו שמישהו יסביר להם למה 1+1 זה שתיים, והאם באמת כדור הארץ סובב סביב השמש, ולמה. ג) מוכר בחנות: מכירה כמה חנויות שלא דורשות נסיון צבאי ביריה על אנשים כדי למכור טי שירט. יש עוד כמה. ניסיתי להיזכר ממה אנוכי התפרנסתי כשהייתי עולה בימים, וא נזכרתי שכבר מגיל 12 הייתי מחוזרת על ידי שועי העולם - ולא נזקקתי למימון עצמי. אני אדבר עם כמה מידידיי הקרובים שכן עבדו, אולי הם יזכרו עוד משהו.

אושר מ

New member
בייביסיטר לא מומלץ לדעתי

קודם כל, כי זה נורא תלוי בילדים. יש ילדים שצריך לרוץ ולרדוף אחריהם בלי סוף... ואז זה לא משו לרגליים שלך. שנית כי לא לכל הבייביסיטרים משלמים כמו שמשלמים לטאז.

zimes

New member
קופאי (קולנוע, סופר ... )

כל מה שקשור בטלפון - אמרנו? כל מה שקשור במחשב - אמרנו? בנוסף: אתה יכול לעבוד בקבלה/מודיעין (לפעמים זה בא עם מרכזיה) במקומות שיש כזה בכניסה. (מלון, חברות גדולות ...). אני הייתי, בנוסף, מנסה לחפש אירגונים שעוזרים בהשמה של נכים. אני לא מכירה, אבל מאמינה שיש כאלה. (נסה לשאול ביד שרה, בקופ"ח, או ברווחה בעיריה - אולי הם מכירים אירגון שכזה). [ד"א - גם בקופ"ח יש פקידי-קבלה].

*DOR*

New member
תודה לכולם. אבל איפה אפשר לחפש??

חיפשתי בעיתון אבל הכל שם זה תפקידים רציניים.

nutmeg

New member
מזכיר לי את השיר

"יש חור בדלי" מה שאני הולכת להגיד עכשיו: עיתונים זה לא מספיק, צריך קצת ללכת ברגל (
) ולעבור במקומות עבודה פוטנציאליים... ועכשיו באמת, כשאתה הולך לסופר עם אמא, שאל את המנהל אם צריך ידים עובדות. כשאתה הולך לדואר, אותו כנ"ל. כשאתה מוצא עצמך מתנייד ממקום למקום הסתכל אם אין שלטים פה ושם המבקשים עובדים. ואפרופו שלטים - גם אתה יכול לכתוב מודעות ולהפיץ בכל מיני מקומות. ובעיתון יש גם משרות פחות רציניות תחת הכותרת "עבודה-כללי"

adidas^

New member
אל תתנו לו את ההרגשה

שלהשיג עבודה אפשר בקלי קלות, ואם מסתובבים קצת ומחפשים שלטים- מוצאים. זה לא ככה, במיוחד לא במצב של היום. קשה מאד להשיג עבודה (אפילו לבעלי רגליים תקינות למהדרין), אפילו עבודות פשוטות כמו שיעורים פרטיים ובייביסיטר. העניין הוא שאם ממש ממש רוצים- מוצאים. כאן אתה בטח לא תמצא עבודה. לך וחפש ואל תתיאש, בסוף אפשר למצוא משהו.

shellyland

New member
דרך חברות כ"א והשמה

אבל צריך להמשיך לנג'ס להן ולא רק לשלוח קורות חיים, אחרת הם יתייקו אותך וימשיכו הלאה.

למעלה