אהלן...דחוף!!

• פותח הנושא nml
  • פורסם בתאריך

nml

New member
אהלן...דחוף!!

מה המס של הזאפה??מ י שהו מגיע בכלל?:)

R o T e M18

New member
../images/Emo33.gif זאפה תל אביב../images/Emo33.gif

הינה המספר של המועדון
03649550 ויש כמה מעריצים שבאים כן
אני אישית לא יגיע

אני מגיעה בע"ה...../images/Emo13.gif

אלא אם מי שהייתה אמורה לקנות לי כרטיס לא קנתה לי בכלל
אההמממ.... המבין יבין.. וזה לא מצחיק
רותם בטח יכול להבין אותי

R o T e M18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאוו דנה הרגת אותי..
וכן לכי תידעי אם "פרצופה" [כן ככה אני קורא לה] קנתה לך ביכלל את הכרטיס.. או ש..תגידי שלום ל 130 שקל
אךךךך אךךך
ניקרעתי פה עכשיו

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רותםםם
לא יפה לדבר ככה... די באמת.. היא באמת לא בסדר.. ממש לא בסדר אבל לא צריך להמציא כינויים ולרדת עלייה.. זו דעתי בכל אופן.. ו...אל תדאג.. אם היא לא קנתה\תקנה היא תחזיר לי כפול..

R o T e M18

New member
דנדן..

לא יפה? טחחח ומה שהיא עושה זה יפה? להמציא לה כינויים ולרדת עליה זה לא 1% אחד ממה שהיא עושה. ושתחזיר לך כפול..לפחות תוכלי ליקנות כרטיס לקיסריה 2012

רותמליי כפרה כנס..

תשמע... זה נכון שלהמציא לה כינוי זה אולי 0000.1% ממה שהיא עשתה לנו.. אבל אם היא מתנהגת כמו לא יודעת מה ועושה דברים ש"חברה" לא אמורה לעשות אז בשביל מה לך לרדת לרמה שלה
יאללה עזוב אותך ממנה... לי כבר לא אכפת.. תאמין לי אני כבר נפגעתי ממספיק אנשים השנה וכבר לא אכפת לי מאף אחד.. שכל אחד יגיג מה שהוא רוצה ויעשה מה שהוא רוצה.. חבל סתם להתעצבן על רחל תאמין לי
אם היא לא תקבל מאיתנו את מה שמגיע לה היא תקבל את זה ממישהו אחר.. חבל לבזבז עליה אנרגיות סתם...

R o T e M18

New member
חעחעחע..

חח מי יבזבז עליה אינרגיות? מי יתאמץ בישבילה? מה שכן ניפגעתי מיזה שהיא לא מכבדת שומדבר! לא מכבדת את הכבוד שעושים לה! איך אומרים? היא ירקה לבאר שהיא שתתה ממנה
עכשיו שתיתייבש
ותאמיני לי שהיא תקבל מאיתנו.. ממני,מאמא שלי,מעוד כמה אנשים שחמים עליה רצח.. וגם מלמעלה היא תקבל
עזבי זה לא נושא לפורום ביכלל.

Music4Life

New member
ניחוח רע...ובצדק../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

מה שהם אומרים הוא מדויק
ומה שנכון הוא שזה לא נושא לפורום בשום מידה, אבל קורה שיחות נסחפות מפאת הרגשות המעורבים.....אבל לא נורא...אני מרשה
ובזה הסתיימה השיחה [לפחות פה..] :)

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רותם יא משוגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יציאה היתה לך.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, גדולללללללל

למעלה