אהלן בננות!

annafff

New member
אהלן בננות!../images/Emo13.gif

היום לפני שנה וכמה ימים הצתרפתי לפורום המקסים הזה! אתמול הייתה לי יום הולדת ואני זוכרת שרק כמה ימים לפני היום הולדת שלי (שנה שעברה) נרשמתי לתפוז ונכנסתי לפורום הזה...
אני רק רוצה להגיד שהפורום גדל בצורה מטורפת! כל כך הרבה בנות הצתרפו! הוא גדל והתפתח ונהיה יפה ומושקע כמו שהיה תמיד ואפילו יותר! אז כל הכבוד למנהלות המקסימות וכמובן שלגולשים...
ודבר שני..... מי שלא יודע יש לי אתר על ג'וני, ומכיוון שלי אין כל כך זמן לעדכן אותו ולהוסיף דברים אני אשמח אם מישהו ירצה להחליף אותי ולנהל את האתר! (האתר הוא בין באתרים הראשונים שהוקמו לג'וני בעיברית....(לא פורום אתר...
) יש בו הרבה מידע והרבה גולשים אוהבים אותו...
אז חבל שהוא סתם לא התעדכן ויופעל....) אם מישהו מעוניין לנהל אותו במסירות, מישהו שבאמת מוכן להשקיע בשביל האתר לג'וני המהמם שלנו...אז בבקשה להיכנס ולרשום לי בפורום!
התנאי היחיד זה שהוא יהיה רשום לטיפו...כי אחרת אי אפשר להפוך אותו למנהל...(אפשר גם להירשם במיוחד זה בחינם ולא מסובך...) (אם היה אסור לי לפרסם את זה או משהו להגיד, אני פשוט לא יודעת אם מותר או אסור...) גם אפשר לשלוח לי מסר בתפוז אם רוצים.... אז זהו! תודה רבה על שנה נפלאה בפורום המדהים הזה! ומקווה שיהיו אנשים שירצו לנהל את האתר... באהבה. אנה.

tali44

New member
מזל"ט זה די צרוף מקרים כי

בשלישי בפאבואר (שהשנה זה יוצא בשבת) זה היום נישואים שלי על ג'וני!! חחחחח כאילו ראיתי לפני שנה בפעם הראשונה את שה"ק אחד ומאז התאהבתי בג'וניי (לפורום הצטרפתי לקראת יציאת שה"ק 2)

nitzan s

New member
../images/Emo49.gif מזל וטוף!!! גם לחברה שלי יש

בתאריך הזה! =]

../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif

מחר: yes 1 20:18 למצוא את ארץ לעולם לא yes 1 22:00 דון חואן דה מרקו yes 1 03:01 למצוא את ארץ לעולם לא yes 1 04:42 דון חואן דה מרקו

../images/Emo109.gif אה.. יש עוד XD

מה שלמעלה היה יום ראשון (כמו שכתבתי- מחר) ביום שני יש את "למצוא את ארץ לעולם לא" ואת "דון חואן דה מרקו" שוב yes 1 07:57 למצוא את ארץ לעולם לא yes 1 09:38 דון חואן דה מרקו ביום שלישי אין כלום, ברביעי יש את "לפני שהלילה יורד" ב- 19:47 בערוץ yes 3 חמישי שישי אין כלום, ושבת עוד אי אפשר לבדוק ..

nitzan s

New member
איך זה דון חואן דה מרקו ולפני

שהלילה יורד? זה יפה??

למעלה