אהלן בנות

the bitch grl

New member
אם אבא שלך באמת מנתח

פלסטי, אולי כדאי שתנצלי את הקשרים שלו בעולם הרפואה ותבקשי מאחד החברים שלו שיוציא לך את מיתרי הקול. ככה אף אחד לא יצטרך לשמוע אותך!!!

HI לי

New member
אוי את כל כך מצחיקה

נקרע לי הלב מרוב רחמים, כשאני מדמיינת אותך יושבת מול המחשב ומתאמצת בטירוף למצוא איזה משהו, ובסוף יוצאים לך משפטי תולעת כאלה. מסכנונת, אל תאלצי אותי לענות לך שוב, כי אם לצטט את אמא שלך ביום שנולדת זה "ממש צער בעלי חיים". אוח, אני גדולה.

RiN rOoN

New member
כמה דברים..

*בנות לא להתייחס למה שאני אומרת זה רק ללי הזאת..* י'כונפה כוס אמא שלך לכי להזדיין בפורום גאים גאות
לכי לכי י'שרמוטה
*ושוב אני אומרת לא להתייחס..*

HI לי

New member
מתוקה, כל כך מעודנת

והשפה שלך....פשוט פניני לשון. אני מקווה שאת מתגלחת על בסיס יומי.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

פניני לשון.....מצטערת שאני צוחקת זה פשוטט מצחיקקק חחחחחחח פניני לשוןן...חחחחחחחחחחח

HI לי

New member
הומור בריא עדיין לא הרג אף אחת

אני מניחה שרוב הבנות פה פשוט מתמודדות עם אמממ....בעיות אחרות בחיים. לא נורא, בסוף הכל עובר, גם החצ'קונים, לתשומת לבה של ביץ' גירל.

RiN rOoN

New member
איי איי איי..

לקחת כמות יתר
שכחת את הכדורים
לא לדאוג אני כאן בשבילך
אני אוהבת לעזור לגאה.סתם שאלה..את יודעת מה זה תמצאי חיים
גם אם לא , את זקוקה לזה דחוף.טיפול אישי לא יזיק.

HI לי

New member
חמודה זה לא היומן האישי שלך פה

אז תפסיקי לכתוב על חייך. תודה.

RiN rOoN

New member
חה חה חה

איייןןןןןן קרעת אותייי אני נשפכת מרוב צחוק
אאאווייייררררר
משאף
מה קרה לקח לך יום לחשוב על ירידה
יש לי זמן.זה שאת איטית ומנסה להראות מישהו שזה לא את (בטח זה איזה גבר משועמם מצוי..) זה לא אומר שאת מוכיחה את זה..את מוזמנת לעוף מכאן ולחזור למועדון הלסביות..הן מחכות לך..ורק בשביל הקטע..המכתב מוקדש ללי הכונפה זה לא היומן שלי..ביי חסרת חיים..

יואו עיצבנת אותי

דבר ראשון את ילדה הומופובית מסריחה שלא יודעת שיט מהחיים שלה וכדאי שתשקי עם כל הקללות על הקהילה הגאה אחרת אין לי מושג מה אני אעשה! אז בקיצור ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

RiN rOoN

New member
מכירה את המילים..

את מוזמנת להסתלק
כי אני חושבת ששמעת את המילים האלה הרבה אבל פשוט לא התחשק לך..אז בשמי ובשם כל הפורום תסתלקי מכאן כבר

a good demon

New member
טוב זהו../images/Emo141.gif

בלי קללות על יערה! את פשוט אומרת דברים הומופוביים והאמת גם אותי זה מעצבן למרות שאני סטרייטית, פשוט אל תגידי דברים הומופוביים. הומואים ולסביות ודו מיניים הם אנשים הרבה יותר טובים ממך רק בגלל שהיה להם את האומץ להכריז על הנטייה המינית שלהם מול אנשים כמוך. וחוץ מזה, יערה הייתה פה הרבה לפניך.

RiN rOoN

New member
../images/Emo20.gifכמה דברים..

1.חשבתי שהיא חברה של הלי הזאת.. 2.היא קראה לי מסריחה מה את רוצה שאני אעשה
3.אז את אומרת שלי היא אישה יותר טובה ממני
אוקי...

a good demon

New member
טוב../images/Emo141.gif

אם היית יודעת מה עבר על יערה היית מסכימה איתי, והיא קראה לך מסריחה כי היית הומופובית.

a good demon

New member
../images/Emo20.gifאז..../images/Emo141.gif

אולי תבקשי מיערה לספר מה עבר עליה? זה דברים די אישיים, you know

למעלה