אהלן בנות

HI לי

New member
אהלן בנות

אני חדשה פה, אפשר לקבל קצת התייחסות ממישהי? איפה הביץ' שהיתה פה, תגידו לה שביץ' חדשה הגיעה, והיא מאץ' מור מתוחכמת ממנה.

the bitch grl

New member
מישהו חיפש אותי?? ../images/Emo123.gif

מי את? אם לרגע חשבת לגנוב לי את השם את טועה! ב ג ד ו ל !!!! אני במקומך לא הייתי מתעסקת איתי, כי למרות שאני חותמת שאני לא כזאת ביץ', תדעי לך שאני יכולה להיות ביץ' סוף הדרך

HI לי

New member
נו, עוד אחת

חמודה שלי, תהיי רגועה בסדר? רואים עלייך מרחוק שאת איזו אהבלה משקפופרית שמתה להיות מה שהיא לא, אז שבי בשקט ותני לבת אמיתית לנהל פה את השיחה, טוב מתוקה? עכשיו לכי, אמא שלך קוראת לך.

the bitch grl

New member
משקפופרית?

הצחקת אותי! וגם אם הייתי זה דווקא יפה בעיניי!
חוץ מזה, מה את עושה כאן בכלל?! עופי מהפורום שלנו!

HI לי

New member
קודם כל, לכי תאכלי איזה משהו בריא

שירגיע אותך דבר שני, מה נסגר אתך? את כאילו מנסה למצוא חן פה בעיני החברות שלך?

a good demon

New member
יש לי שאלה../images/Emo141.gif

התחלת את כיתה א' השנה? כי את נשמעת מאוד בוגרת לגילך.

a good demon

New member
בהחלט../images/Emo141.gif

אבל המון נקודות IQ מתחתיי. הגידי לי יקירתי, מהם גבינים? ומבחן ידע באנגלית. protruding? excrutiating? apprehention? yearning? agitasion? גם לא חשבתי שאת יודעת. לא, ומילונים אנגליים-עבריים לא נחשבים.

HI לי

New member
חמודה, מתקלפת לך החנוניות

אוי מסכנונת שלי, ישבת הרבה וחשבת איך להשיב לי? הזיזי את גבינייך בזעף וצעדי אל עבר השקיעה עם בן זוגך הדימיוני. בהצלחה!

a good demon

New member
כן, אני חנונית.../images/Emo141.gif

והחנוניות לא תתקלף. ואני לא כמוך, שממציאה לעצמי אישיות אינטרנטית סוערת כמו הביצ'יות החובבנית שלך, ואההמ, מה לעשות- את טיפשה ועילגת, עובדה שאת לא יודעת מה זה protruding, יקירתי. כל הכיתה שלי יודעת מה זה, ואני אפילו לא בכיתה מדעית
. אמרת שאבא שלך מנתח פלסטי? כי נראה לי שהוא עשה עליך כמה ניסויים.

KitiKiti

New member
חוצפנית!../images/Emo4.gif

לי אישית אישית משקפיים(משנה שעברה..בגלל המחשב בעע) יש לך בעיות איתי? לכי לכי יא סתומה אחת! לא רוצים פה כלבות!

ODana

New member
מי זאת המטורללת הזאת?

ביץ' - כנסי בה (יאללה, מכות, יאללה)...

the bitch grl

New member
שאלה טובה

אין לי מושג מאיפה היא באה ומה לעזאזל היא רוצה ממני! ככה סתם היא התחילה לריב. משועממת מאוד כנראה

the bitch grl

New member
מה זה נבהלתי...

התעלפתי כאן על הכסא לפני שעה ורק עכשיו התעוררתי ממש... מה בדיוק את מחפשת פה? ומה את רבה איתי?!!!!! אני בכלל לא מכירה אותך ולא מעוניינת להכיר!

HI לי

New member
בנות לא לריב

יש מספיק נושאים משעממים לשתיכן, אתן לא צריכות להתעלק עלי בשביל שיהיה לכן קצת מעניין בחיים. צאו החוצה, תנשמו אוויר. תרימו את האף מהמחברות שלכן מדי פעם, ותזכרו: החברים שלכן צוחקים עליכן. לא אתכן.

Roniii

New member
הופה הופה../images/Emo67.gif

יש לנו נמרה אמיתית כאן, הא? שלא יהיו טעויות. אז רק שנהיה סגורים על כל הסיפור, כדאי מאוד שתהיי ממש חדה ומוכנה אם החלטת לחפש כאן מלחמות. כי מי שחושב שנחמדות היא סימן לחולשה, כדי שיצפה להפתעה לא כל כך נעימה. אז קחי אוויר, תתאפסי על עצמך ובואי נסי שוב. אנחנו כאן.

HI לי

New member
אבא שלי מנתח פלסטי, רוני

שמעתי שאת זקוקה לכמה שידרוגים (ואני נחמדה פה, שתביני). אז קחי אוויר את בעצמך, ואל תהססי לצלצל לאבא. זכרי! אף ענק היום, קורבן כיתתי מחר!!!

למעלה