מי את? אם לרגע חשבת לגנוב לי את השם את טועה! ב ג ד ו ל !!!! אני במקומך לא הייתי מתעסקת איתי, כי למרות שאני חותמת שאני לא כזאת ביץ', תדעי לך שאני יכולה להיות ביץ' סוף הדרך
חמודה שלי, תהיי רגועה בסדר? רואים עלייך מרחוק שאת איזו אהבלה משקפופרית שמתה להיות מה שהיא לא, אז שבי בשקט ותני לבת אמיתית לנהל פה את השיחה, טוב מתוקה? עכשיו לכי, אמא שלך קוראת לך.
אבל המון נקודות IQ מתחתיי. הגידי לי יקירתי, מהם גבינים? ומבחן ידע באנגלית. protruding? excrutiating? apprehention? yearning? agitasion? גם לא חשבתי שאת יודעת. לא, ומילונים אנגליים-עבריים לא נחשבים.
והחנוניות לא תתקלף. ואני לא כמוך, שממציאה לעצמי אישיות אינטרנטית סוערת כמו הביצ'יות החובבנית שלך, ואההמ, מה לעשות- את טיפשה ועילגת, עובדה שאת לא יודעת מה זה protruding, יקירתי. כל הכיתה שלי יודעת מה זה, ואני אפילו לא בכיתה מדעית
. אמרת שאבא שלך מנתח פלסטי? כי נראה לי שהוא עשה עליך כמה ניסויים.
יש מספיק נושאים משעממים לשתיכן, אתן לא צריכות להתעלק עלי בשביל שיהיה לכן קצת מעניין בחיים. צאו החוצה, תנשמו אוויר. תרימו את האף מהמחברות שלכן מדי פעם, ותזכרו: החברים שלכן צוחקים עליכן. לא אתכן.
יש לנו נמרה אמיתית כאן, הא? שלא יהיו טעויות. אז רק שנהיה סגורים על כל הסיפור, כדאי מאוד שתהיי ממש חדה ומוכנה אם החלטת לחפש כאן מלחמות. כי מי שחושב שנחמדות היא סימן לחולשה, כדי שיצפה להפתעה לא כל כך נעימה. אז קחי אוויר, תתאפסי על עצמך ובואי נסי שוב. אנחנו כאן.