אהלן בנות ובנים אם יש...........

liatha

New member
אהלן בנות ובנים אם יש...........

בוקר טוב לכולם, הייתי רוצה להתייעץ איתכן, בעיקר עם האימהות המיועדות לגבי נושא מסויים: אילו שאלות כדאי לשאול את הפונדקאית בפגישה ראשונה עימה ומה כדאי לברר על אורח החיים שלה ובכלל..... פעם היו לי הרבה שאלות בנושא והיום כשאני ממש בתוך התהליך פתאום יש בלאק אאוט כזה בבקשה עזרו לי כך שכאשר אגיע לרגע הזה יהיו לי את התשובות כולן ולא אשכח משהו שאולי יהיה אפילו חשוב מאוד בשבילנו. תודה ויום נעים לכולכן.

פגישה ראשונה עם הפונדקאית

לדעתי, אין רשימת שאלות אולטימטיביות שאת צריכה להכין לשאול אותה. פשוט מה שיש לך בבטן, לשתף אותה בציפיות שלך ובתפיסות עולמך לגבי תהליך הפונדקאות ולראות אם היא מתחברת. אולי לשוחח איתה על הקשר שהיא היתה רוצה ליצור עם הזוג, ומה הציפיות שלה ממנו (יש שירצו קשר רצוף וקרוב, אחרות יעדיפו שמירה על פרטיותן וקשר יותר מרוחק וענייני). מעבר לזה, התענייני בחייה, עבודתה, ילדיה, משפחתה וכו'. אני בטוחה שתוכלי להתרשם ולהרגיש אם נוצר הקליק בינכן. מעבר לכך, שבי עם עצמך ועם בעלך, וחישבו על דברים שחשובים לכם בתהליך, ושתרצו שהיא תעשה/לא תעשה/תכבד וכן הלאה ודברו איתה על כך. אני ממש לא התכוננתי לפגישה. באתי ספונטנית וזרמתי. מציעה גם לך. ממליצה לך מאד לבקר בביתה, ולפגוש את ילדיה. זה משלים את התמונה. הרבה הצלחה!!!

liatha

New member
היי אוריתוש, מה שלומך?

שמחה לשמוע ממך שוב, את הראשונה שעונה לי כרגיל
רציתי להתקשר אליך בערב לעדכן אותך לגבי הנושא השני, אבל אני רואה שאת כבר עכשיו ONLINE אז ככה: דיברתי עם פרופסור ענתבי היום והוא הפנה אותי למרפאה הפרטית שיש לו בת"א לקביעת תור. התקשרתי ואני אהייה אצלו ב-19.2 נקווה שיהיה בסדר המון תודה על הסיוע, דרך אגב, איך את מתכוננת לפורים?

יופי, אני שמחה!

מקווה שדברים יסתדרו בקרוב. פורים? אוח עוד לא חשבתי על זה...

אפרופו פורים ../images/Emo151.gif

אנחנו סגורים לעת עתה על גיבור העל האחד והיחיד.... סופרמן

למעלה