יש בעיה עם הודעות ישנות
משהו עם הארכיון... בכל מקרה, זו ההודעה של Tinty שעונה על כמה שאלות של מישהו שלא זוכר מהם
"1. לא כל רשת מחלקת כל תוכנית (או סדרה) לעונות. רוב הסדרות משודרות במשך 9 חודשים (כמו "עקרות בית נואשות", "The OC" שאתה אוהב , "לוסט" ואחרות). עלינו לזכור שהרשתות הללו הן רשתות ברודקאסט (בדומה לערוצים 2 ו10 בארץ), ועליהן לשדר את פרקי מרבית הסדרות שלהן במהלך 9 חודשים (בין ספטמבר-נובמבר למאי. התקופה נקראת גם "עונת החורף"), או מתחילת המיד-סיזן (אמצע העונה - ינואר), בדומה ל24, אמריקן איידול או סקרבס. בנוסף, הרשתות אמורות לשדר משדרי חג בחגים (כמו בתקופת הכריסמס, שמספקת מספר צופים נמוך מימים רגילים), בדומה לערוצי הברודקאסט בארץ (ואם בארץ היו סדרות מתוסרטות איכותיות, היינו שמים לב לכך שהן לא משודרות בחגים. המצב שונה מערוצי הכבלים, שמשדרות לרוב סדרות בעלות עונות קצרות ברצף, בעונת הקיץ נטולת המועדים). לסיכום, אנחנו אמורים להבין שהרשתות מונעות ממניעים מסחריים, ולא יעניקו תקציב גדול למספר רב כל כך של פרקים (הדבר לא ישתלם בסופו של דבר גם לתסריטאים, שיאלצו להפוך את הסדרה ל"טלנובלה" ארוכה ומייאשת) - במיוחד כאשר מדובר בסדרה שדורשת תקציב גדול והפקה מושקעת במיוחד, כמו Prison Break המהוללת (שמופקת בבתי-כלא אמיתיים לחלוטין, ולצורך הצילומים שלה הוצבו ברקע הסצנות אסירים בפועל כניצבים. כמו כן, השחקנים שמשחקים את האסירים עברו הכשרה "מזורזת" ולמדו אודות ההתנהגות וההתנהלות בבתי הכלא, על מנת להפוך את המשחק שלהם לאמין יותר כאסירים). יתכן שFOX ידעה שאינה תוכל לספק תקציב גדול נוסף למספר פרקים גדול, במיוחד של סדרה כPB, ולכן החליטה לשדר את הפרקים החל מה20 במרץ. 2. Prison Break תוכננה להופיע בתור "סדרת חימום" ל24 (שפונה לאותו הקהל, ותכין אותו לקראתה) בעלת 13 פרקים, שתוחלף על ידי 24 ב16 בינואר - אך FOX לא ציפתה להצלחה של התוכנית (אמנם הצלחה לא גדולה כמו של העקרות או האבודים, אבל בהחלט הצלחה מעבר למצופה) והזמינה 9 פרקים נוספים לעונה. למרות שמפרק 113 של PB ממש קיללתי את FOX, שגרמה לי לצאת להפסקה של 4 חודשים עם לב דופק במהירות הדיבור של רורי ולורליי גילמור, אבל לאחר יום-יומיים הבנתי שקיימים שיקולים מכריעים יותר, ואולי אני אמור להודות לFOX על כך שדאגו להארכת חיי הסדרה - שבימים אלו כבר היתה אמורה להיות בין המתים. חוצמזה, מבט קטן על לוח השנה הוכיח לי שסיום העונה של PB "יתלבש" על הערב של סיום העונה של 24 - ולכן אצפה בפינאלות ביום שלמחרת בתוך אמבולנס, למקרה שאחטוף התקן לב או משהו בסגנון 3. רשתות "מכובדות"? אני לא חושב שבאמריקה רשת ברודקאסט (ורוב רשתות הכבלים) לא "מכובדת", מאחר שמאחרי כולן גב כלכלי עצום בדמות אולפני הסרטים ותאגידי המדיה והבידור הגדולים ביותר באמריקה בפרט ובעולם המערבי בכלל. 4. שלום לכולם אני אורן, 14 (עוד מעט 15), מעריץ של סדרות מתוסרטות אמריקאיות רבות (רובן של FOX) - בעיקר דרמות (The OC, "עקרות בית נואשות", "האוס, "אי שם", "הבית הלבן" ואולי עוד כמה ששכחתי), קומדיות סינגל-קאמרה ("Arrested Development", "Scrubs", "My Name Is Earl", "Everybody Hates Chris", "), סדרות תעשייה ("הקאמבק", "הפמליה"), אנימציות ("איש משפחה", "אבא אמריקאי", "הסימפסונז", "סאות'פארק") וסדרות מתח (24 וPrison Break) ושל מוזיקה (בעיקר רוק אלטרנטיבי, מינימלי, ופינק פלויד). הייתי שמח לנהל את הפורום, משום שאני חושב שאוכל לתרום לו רבות (וסתם בגלל שאני אוהב את הסדרה ), אבל כנראה אני עדיין לא בגיל . בכל זאת, אשמח לתרום לו (מאמרים, תמונות וכו') גם כשאינני מנהל."