חחח
דווקא מי שאמרה "שאולים על רגש עונים על התנהגות" אינה פסיכולוגית אלא סוציולוגית .. אבל זה מאוד נכון.. ואני אשאל שוב ואתה לא חייב לענות בזמן הקרוב... מה המחיר מבחינתך להישאר במערכצ יחסים כזו? אני לא חושב שיש למישהו כאן זכות לומר לך מה נכון ומה לא, אני אישית מנקודת המבט שלי , מהמקרום שאני נמצא בו, בעולם התוכן שאני נמצא בו, אני מאוד מזדהה עם הבחור, ועם פחדיו , לא אתה לא חייב לשנותו אלא לנסות ללוות אותו, בקצבו שלו אבל זו דעתי, ואני יודע שזה מחיר קשה שלא כולם מוכנים לשלם, ואם לא התאהבת בו, אני מציע שתבדוק עם עצמך האם אתה מוכן לשלם המחירהזה? אם כן, סבבה, תתאהב.. (לא יודע עד כמה זה נשלט) אם אתה חושב שאתה לא יכול לשלם את המחיר הזה, זו זכותך ואגב מוטב שץפרק את הקשר בצורה בוגרת ומכבדת מאשר תעזוב אות בבום ותשאיר אותו ללא תשובות... מצטער אני לא יכול לענות במקומך, כי אני מכיר סטרייטית שנתנה שנה מחייה לטובת הומו שהיא הייתה בטוחה מהרגע הראשון את מה שהוא לא העז להגיד לה שהוא הומו, היא התאהבה בו, הוא התאהב בבה, הוא רצה להתחתן איתו, אבל היא ידעה שהיא חייבת ללוות אותו למקום בו הוא ירגיש טוב יותר, בחיים הומוסקסואליים, היאברגישות העלתה את הנושא, הוא נפתח והיא לא עזבה אותו המשיכה ללות אותו באהבה עד שנפרדו ברגע שהוא הבין שהיא צודקת וחייו כהומוסקסואל יהיו טובים ומלאים יותר.. שוב היא בן אדם מיוחד, משוגע קצת, לא מכיר הרבה כאלו שיהיו מוכנים לשלם מחיר כה כבד במשך שנה .. אבל עובדה שמכל חבריה שהיו לה, אותו ואת בעלה היאהכי אהבה והכי זוכרת.. והיא מרגישה סיפוק ענק שעזרה לו.. אבל מהיכרות אישית הרבה אנשים לא רוצים להיות חונכגים ומתנדבים גם בעת שעות הפנאי והאהבה ולכן זה מחיר לא משתלם מבחינתם. והם לא מוכנים לכך... תעשה את מערך השיקולים שלך וכל החלטה היא נכונה לך