אהלן אנשימים

Soul Asylummm

New member
אהלן אנשימים../images/Emo98.gif

אני כותבת לכם את ההודעה הזאת כי.. אני ממש אבל ממש זקוקה לעזרה קראתי קצת בפורום שלכם וראיתי שלא מעט למדו כאן מדעי החברה (סוציולוגיה-פסיכולגיה
) בכל מקרה, שנה הבא יב (אמאאאא) ובמשך החופש אנחנו אמורים לסיים לפחות את החלק התיאורתי של העבודה יחידה חמישית אבלאין לי נושא!!
חשבתי, חשבתי... אבל אני לא באמת מוצאת נושא מרתק שאני אהנה לעבוד עליו חופש שלם... אז אלו שמכירים קצת, אלו שעשו עבודות או סתם עולה להם בראש נושאים חביבים אני אשמח לשמוע... כי אני ממש ממש ממש זקוקה לזה אז... תודה לכולם (קיבלתם תודה עוד לפני שעניתם.. אז יאללה
)

פרקשיט

New member
נראה לי שהיה.......

מה שזכור לי שעשו על כל מיני מוטביציות לצבא בעקבות פולין, בעקבות תנועות נוער ועוד, אולי אני טועה, אבל אם זה קשור, את יכולה לעשות על מוטביציה להתגייס, או לא, אצל בנות דתיות!!!!! זה מאוד מעניין ואת תופתעי!!! אני יכולה לעזור לך, צרי קשר אם זה מתאים לך!!!! פרקשיט.

אממ..לגבי הנושא...

אני גם לומדת פסיכולוגיה וסוציולוגיה... את צריכה לבחור נושא שיהיה קשור במדעי החברה... אני למשל בחרתי משהו בסגנון האהבה כחלק מחייהיהדות.. זה לא ממש מנוסח טוב כרגע כי זה עדיין לא סגור... אבל זה בערך העניין ..את יכולה להתמקד יותר או בפסיכולוגיה או בסוציולוגיה.... זה לבחירתך.... שיהיה לך בהצלחה

shambi

New member
הינה כמה רעיונות

מוטיבציה לגיוס בין משתתפי מסע פולין לבין אלה שלא יצאו [כמו שאני עשיתי וקיבלתי 88, הציון הכי גבוה בכיתה!]
מוטיבציה לגיוס בין בנים לבנות
תפיסת יחסי מין בין בנים לבנות
תפיסת מערכות יחסים בין מתבגרים להורים גרושים
עמדות כלפי זיקה לדת בין אשכנזים למזרחים
תפיסת אלימות בין תלמידי יסודי לתלמידי תיכון
מוטיבציה לגיוס בין חילונים לחרדים
עמדות סטריאוטיפיות בין בנים לבנות מקווה שזה כבר עוזר לך.. אם תצטרכי עוד, יש לי בראש עוד המון.. אני בטוחה שהמורה שלך אומר/ת לך ולשאר הכיתה שצריך למצוא נושא שיעניין אותך.. בולשיט! תבחרי נושא שיש עליו הכי הרבה חומר בלי שום קשר למעניין או לא מעניין.. אני לא מדברת מנסיון אבל שמעתי על תלמידים שבחרו נושא שמעניין אותם אבל היה קשה להם למצוא חומר עליו. חשוב גם למצוא אוכלוסיית מחקר זמינה.. חברה שלי עשתה על מתבגרים שמשתמשים בסמים וכמעט לא אישרו לה את זה כי מן הסתם אני לא חושבת שהיא מכירה 40 מתבגרים שמשתמשים בסמים [או שכן..?] מקווה שעזרתי בהצלחה!

Soul Asylummm

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

כל הנושאים שהצעתם מתאימים לסוציולוגיה, ובאמת צריך לבחור: או לעשות עבוגה עם גישה לסוציולוגיה או לפסיכולוגיה. אבל את רוב הנושאים שנתתם כבר בחרו אנשים בכיתה... ואסור ששנים יעשו נושא זהה... כמעט כולם מתמקדים בנושא של אלימות\גיוס לצה"ל. וואי,זה נראה לי כל כך משעמממממםםםםםם העבודה הזאת, אני עוד אתחרפן מזה. נראה לי שאני אמשיך לחשוב על נושאים עוד כמה ימים ואז אני פשוט הוציא בהגרלה איזה נושא ואתחיל לעבוד עליו (אני פשוט לא יודעת מה לבחוווור!) בכל מקרה, תודה רבה רבה רבה לכל מי שהציע רעיונות...
אם יעלה למישהו עוד איזה רעיון חביב במשך השבוע... אני מאווווד אשמח לשמוע עוד כמה רעיונות
יום טוב שיהיה לנו

shambi

New member
אל תטעי

זאת אולי עבודה ארוכה אבל אהבתי לעשות את העבודה הזו.. ממש מעניין וסוף סוף עבודה עם ערך גבוה, להזכירך, בלי העבודה הזו אין לך 5 יח"ל בקשר לגישה של העבודה, אז הכל זה בסוציולוגיה. לא ידוע לי על גישה בפסיכולוגיה.. תקני אותי אם אני טועה.. אני למשל עשיתי על גישת הפרשנות הסימבולית שזה היה הכי קרוב לנושא העבודה רוצה עוד רעיונות?
תפיסת יחסי הורים - מתבגרים בקרב ילדי פנימייה
תפיסת המצב הבטחוני בקרב מבוגרים ומתבגרים
מוטיבציה לגיוס בקרב הורים שקולים [בקשר לזה, תבדקי אם אוכלוסיית המחקר שלך זמינה]
תפיסת מוסד המשפחה בקרב מתבגרים ומבוגרים

shambi

New member
בקשר ל - 3

אל תביני אותי לא נכון, את צריכה רק 20 הורים שקולים ו 20 הורים שלא וכתבתי את זה לא נכון - הורים מן הסתם לא צריכים מוטיבציה לגיוס
תפיסות הורים שקולים לגבי גיוס לצה"ל..

super-cat

New member
ידיד שלי עשה עבודה על משהו די מיוחד

המממ... האזנה למוזיקה בקרב הגיל הרך וההשפעות שלה. הוא עשה סקר בין אמהות לילדים עד גיל 5 וע"י כך בדק את ההשפעות של המוזיקה על ההתפתחות של הילדים. נטלי

למעלה