אהלן אנשים

מצוטטת

New member
יש באבויייה ב'יה

אותה על ה-carpet כשאת מולקת לה ת'אשכיות מוכנה לערוף את צוואר הברבור ש'לי לארוע המינו3נץ הזה..... נמערוף עלי.........

הווווווווווווווווווו...

וממש בהצטרפות של תצריפים... חשבתי בינותי לבין אנוכי... היא...בגלל ה-OCD של הצליל המקורי...אוגרת לה הרבה ש"ב
ואת צוואר הסוואן שילך...אני גם מוכנה לערוף על השטיח המינוצנץ שלי

יערית

New member
בנות בנות 2 תרגענה

אצלי זה צואר ג'ראף להזכירכן
לא בקלות מגיעים למעלה

mr_lonely

New member
ערב טוב !

אני מצטרף בדעתי למגיבים לפניי ששאלו למה צריך לשנות תדמית ? השינוי הוא אולי דרמטי...אולי דראסטי...אך זה שינוי במצב המשפחתי, בסטאטוס, האדם נשאר אותו אדם, אם הוא היה אדם טוב...סביר להניח שהוא ישאר אדם טוב וכך הלאה מדוע שאשנה תדמית ? עשיתי משהו רע ? עברתי עבירה כלשהי שיש עימה קלון ? באשר לחברה הסובבת אותי, לא ראיתי שינוי כלשהו ביחסה אליי, מאותה סיבה... דיברת על שינוי דרמטי שנכפה, גם על כך אני חולק, לשם הדוגמא, התגרשתי מזוגתי לשעבר ( שתחיה עד 120 ) בהסכמה מלאה, בהסכם גירושין שנכתב על ידי ועל ידה ללא עורכי דין וללא בתי משפט למעט דיון אחד בו אושר ההסכם אליו הגענו בעצמנו על ידי בית המשפט ודיון אחד בבית הדין הרבני. אנו בקשר טוב עד היום, הקשר עם הילדים מצויין ואפילו חוגגים יחד ימי הולדת משפחתים, מידי פעם אנו נפגשים לכוס קפה, מתעדכנים אחד לגבי השני, מתייעצים ומחליטים לגבי הילדים ולגבי בעיות שוטפות ומדוע שאשנה תדמית אם כך ? מדוע שאחוש לבד ? וכך גם לגביה כמובן.

{סאמאמאמקום}

למה רק לי לא מגלים כלום בבית הזה?????????????. האא????????...... מה הולך פה? ואני ייעצתי, הלבשתי, תמכתי, שידרגתי, הקדלתי............ובשביל מה? מי? למה????????????? [גלי לי מי זו ואני כבר אדאג לה לזיווג וחדירה מרוככת ומושלמת]

מצוטטת

New member
כניראה שזו רק אני

שלא הבינותי איך סטטוס מצליח לשנות תדמית.... בדקת עד הסוף שזה לא הדימוי שלך מול עצמך? כי לחיצונויות ולביגוד אין שום נגיעה רלוונטית כאן או שזו שאלה סמוייה ש... אני ~דעתי~ ומעט ההבנה שלי לא עלו עליה:))

אוי מצו סקפטונה שכמוך...

נו נו נו לך...{נתעלם לשניה מסיותה של זו....ומהבלבלות שלה על היופי הקורן ממנה} הריי ידוע שבגד מסויים בעיתות משבר יכול לעולל פלאים לנשמה... הריי ידוע שביקור חפוז במספרה ובמכון הספא מעלה סומק לכל וריד זועק.. הריי ידוע שחפוזון על השיש זה מתכון לחיים ארוכים וטובים... אז למה השלילה???????. אפשר להעלות את הדימוי העצמי ע"י מיתוג סינטטי, מעט טמברוטקסט, והמון ספריי לפינפון... א זה עוד אצל הסלביות למה לא אצלנו? וסטטוס........במקרה מסויים.........מאוד משנה את התדמית, זה יכול להפיל אותך לקנטים ולהרגיש יתושה מעוכה. מאידך זה ירים אותך לשלווה אולימפית ולאושר צרוף.. מה לש'ות...{עכשיו חריי ההרצה גלי לי מי זו ווקשעעעעעעעעעעעע}

מצוטטת

New member
כפרות עלק

Eיתך אין לי שום התנגשות של מחשבת ודיעה זה שאת {ואני} מכוונות לדימויי של הכלךפיי הבחוצה הביפנוכו זו אופרה אחרת כפרה לא מלמלית, לא פרזורה אפילו לא ניחוח עושה ת'שינויי ת'מיני לי את כוונתך הבנתי אותה פחות

למעלה