אהלן אנשים

soelistit

New member
אהלן אנשים

אתם לא מכירים אותי - ואני לא אותכם (עדיין...) אז מתפרצת קצת לדלת (מקוה שפתוחה....) אבל רציתי לשאול - כמה ביניכם מרגישים שעקב השינוי הדרמטי שנכפה עליהם - הם שינו תדמית באופן דרסטי - ותכל'ס מנסים איכשהוא לגבש לעצמם סוג של זהות חדשה - כאשר החברה לא מגלה הרבה סובלנות לתמורה הזו - והם חשים לבד במערכה מול כל המשתאים למיניהם ומרימי הגבה?......

אממ..

למה "כפיה"? למה שינוי תדמית.....ועוד דראסטי? למה לגבש זהות חדשה? אין לי מושג מאין את באה ולאן את הולכת, אבל המקום בו את עומדת ונמצאת בו כרגע, די מרתיע... נכפה עלייך משהו ומן הסתם הסביבה שלך מתלהמת, את מרגישה חוצנית, אשמה, מחפשת זהות חדשה, שינוי תדמית... כאילו מבקשת להעלם ולהוולד לך מחדש... בהצלחה...עם המון ספקות.

soelistit

New member
לא יכלת לנסח את זה טוב יותר

ככה אני מרגישה - ש - וואלה - אנשים נרתעים - לא מצליחים למפות אותי כהלכה, לקטלג אותי, לקרוא אותי, לפרש.... נכפה - במובן של - לא היתה לי ברירה - למקום שהייתי בו - לא אחזור .... כך ששלמה עם הבחירות שלי - אבל תכל'ס - מתדמית של אשה נשואה עם ילדים וכל הטררם - הפכתי לבליינית No 1 - לקרייריסטית - ולאשה עצמתית ושופעת בטחון (ומיניות) - ומשום מה לא מצליחה למצוא גברים שיחיו עם התדמית הזו בשלום - שיניחו לי להיות אני מבלי לנסות להתאים ולכווץ אותי למשבצות שהם מכירים - ופשוט יהיו שם לצידי ויהנו ממה שחבוי שם.... ואגב - השינוי הדרסטי שדברתי עליו - כולל שינוי תא משפחתי, מסגרת חברתית, מקום מגורים, עיסוק, סגנון לבוש, מעגל חברתי (שטרם התגבש לו תחליף ראוי) - כאילו - אני קוראת בעצמי את הרשימה הזו - והיא נראית לי באמת מכובדת למדיי - ואולי אפילו מרתיעה כפי שהגדרת.... אז זהו - חזרנו לנקודת הפתיחה - זו של מבטים תוהים, משתוממים-משו, לא קולטים, לא מפרגנים - ומותירים אותי לבד....

האא..

אם כך תעזבי את כל המתלהמים.. את רק מצאת את עצמך את נשיות שלך ואת החופש שלך ...... לשניה חשבתי אחרת לחלוטין. את נמצאת במקום טוב מאוד.. אל תזוזי משם. זה יעבור...{להם} והם ילמדו אותך ויקלפו אותך כמו בצל... גברים נוטים לפתח פארנויה לנוכחותה של אישה עם תיאורים כמו שציינת.

soelistit

New member
../images/Emo45.gif

כאילו - להמשיך להיות שם - אפילו אם "סוג הבילוי והלבוש אינו הולם את הגיל והסטטוס?"(עלק) להמשיך להיות אני גם במחיר של "אאוטסיידרית"?... יגיע אותו בחור פקח ונבון שיצליח לחדור אליי באמת ולגעת בי באמת?... אוףףףףףףףףףף (מ'כפת לך - תגידי שכן!!!
)

יערית

New member
שיצליח לחדור אליי באמת

ולגעת בי באמת? נו באמת?????????????
הצנזורה נתנה לך אישור לשיחרור הלשון?

אבל איך אחזור בתשובה?

עוד לא יודע מה היתה השאלה אפילו... מקסימום מוכן זה חוזר בתגובה.

וואלה

לא מבינה למי את מחשבנת בדיוק??. אם את פרובוקטיבית ונח לך עם זה.... אשרייך. אם את אוהבת לראות את עצמך במראה....אשרייך. אם חיי הלילה והבילויים עושים לך לחייך...מה עוד את רוצה???????... לא יודעת לגביי הפיקח והנבון...את זה אלוהים עוד לא יצר... אבל בטוחה תמצאי מישהו שיתמוגג המהכלול הזה שאת מייצגת. ובכלל....... מתארת לעצמי שרק התגרשת לך....ואת נפתחת לעולם, לגברים, לחיזורים, לבילויים... רק תשמרי על עצמך... אל תאבדי את עצמך בשל ריגוש חולף או תחליף לרגש... המכלול הזה שאת מתארת יהיה מושלם אם יהיה בו תוכן...ולא ריקנות ומסיכה של מותגים סנטטים בלילה על רחבת הריקודים. כן כן כן .......הוא יבוא מתיי שהו...מקווה בימינו אילו כשאת עוד יכולה להנות ולסווג את הלבוש לגיל לסטטוס ולטיימינג הנכון.

חכי

אני ת'ביא את השוט...........המגף........והכובע..... אוח......... ני חולית על ההופעה הממותגת הזו.

שושת'יני ספא

זה ה"לוק" האולטימטיבי המשופצר... חורף קיץ חום 80 מעלות צלזיוס במדבר סהרה....אחלה הופעה להעמיד נופלים ובעלי חוסר אונות מוחית.

יערית

New member
אין אצלי נשאים ומתנים!!!!!

אבל אוכל לצ'פר לך בנס חנוכה הקרב אלינו לטובה:))

למעלה