אהלן אנשים

אהלן אנשים

בגלל שאנחנו 2 שניות מהסופרבול (יאללה סטילרס!!!) חשבתי לעצמי שכדאי להצטרף לפורום הזה!
אני עומר, בן 14, חי בארה"ב ואוהד את הרייבנס (BAL for life!!!) אז אהלן! (נחמד לראות שיש אנשים בארצנו הקטנטונת שאוהבים פוטבול אמריקאי
)

Yo-man

New member
וולקאם עומר ../images/Emo140.gif

בול בזמן הגעת
איפה אתה גר בארה"ב ? האם אתה גם משחק פוטבול ? האם אתה מגיע לביקורים בארץ ? כמה זמן אתה בארה"ב והאם אתה מתכנן לחזור לקראת הגיוס (או קודם, או אחרי) ? אתה תראה את המשחק עם חברים או עם המשפחה ?

תודה ../images/Emo9.gif

אני גר באיזור די סיי בטח שאני משחק פוטבול (RB) אני מבקר בארץ הקודש כשאני יכול (אני מגיע לביקור נוסף ממש בקרוב) אני בארה"ב כבר כמעט שנתיים (לגבי הגיוס, אין לי שמץ
) ואת המשחק אני אראה עם אבא שלי

omrili77

New member
גר באזור די.סי. ואוהד בולטימור?

איך זה קרה? מה רע בסקינז (אני מניח שאתה גר ברוקוויל, פוטומק או משהו בסגנון)?

omrili77

New member
תאמין לי שאני יודע...

גרתי ברוקוויל בין שתי עונות הסופרבול האחרונות של הסקינז (כלומר הגעתי ב-88, אחרי שזכו, ועזבתי ב-92, אחרי שזכו). אין, אין על זה. קראו לזה ה-"skins bandwagon", כי גם מי שלא עניין אותו פוטבול בכלל פתאום נהיה אוהד שרוף ככל שהרדסקינז התקרבו למשחק הגדול. ובכל זאת, איך יצא שנהיית אוהד בולטימור? זה בטוח לא מסורת משפחתית כי הקבוצה קיימת מעט מאוד שנים, ואתה אומר שאתה שונא את הקולטס (הקבוצה המקורית של בולטימור, שרבים שם עוד שומרים לה אמונים), אז אני מניח גם שאין לך ממש שורשים בבולטימור...

תראה

א. אמרתי שאני לא מחבב את הקולטס, סך הכל הם קבוצה די טובה. ב. יצא לי לטייל הרבה מאוד בארה"ב ואחד המקומות שאני הכי אוהב בעולם זה המרינה של בולטימור, ממש ליד ה-M&T Stadium. אני ממש ממש אוהב את בולטימור, הרבה יותר מוושינגטון ויצא ובחרתי את הקבוצה של העיר האהובה עלי. חוץ מזה, ה-Ravens הם קבוצה מצוינת (בעונה הזאת לא ממש
). תמצא לי עוד קבוצה שזכתה בסופרבול 5 שנים לאחר היווסדה? לאיזה עוד קבוצה יש שחקנים כמו ריי לואיס, ג'מאל לואיס, אד רייד, דיון סאנדארס, כריס מקאליסטר, ג'ונתן אוגדן ועוד מלא שחקנים מעולים... וגם,אני חיי במרילנד, והקבוצה של מרילנד היא ה-Ravens לא ה-Skins לסיכום, אין על בולטימור!!!!!!!!!!! וזה למה אני
את ה-Ravens

omrili77

New member
כל סיבה היא טובה

סתם עניין אותי לדעת. אני מניח שאתה אוהד מרילנד בקולג', אז לפחות בזה אנחנו מסכימים. חבל רק שבפוטבול הם די גרועים, ובכדורסל הם גם מתחילים עכשיו לעשות בושות... מה עם ענפי ספורט אחרים? Wizards (שם איום ונורא, אהבתי את הבולטס)? ?Caps? DC United O's או Nationals (אם זה בכלל מעניין אותך)? סתם תוהה...

laufgas

New member
ברוך הבא עומר

אני לאט לאט נכנס לענייני הפוטבול בעצמי, לאחר שרק השנה גיליתי את נפלאות הפוטבול. מקווה לראות אותך פה כמה שיותר. :) ד"ש לחברנו בארה"ב.

למעלה