אהלן אנשים....

Molejo CDO

New member
אהלן אנשים....

אני חדש פה בפורום קוראים לי איתי כינוי מולז'ו [מה שכבר שמתם לב] זאת שנה חמישית שאני לומד כבר בקורדאו ג'י אורו אני קורדאו צהוב כחול או אם לדייק אז צהוב צהוב כחול [כי שינו את הסדר של החגורות] וזהו מקווה להנות פה... האייסיקיו שלי זה 336607346 והמסנג'ר [email protected]

מצבניק

New member
שלום לך מולז'ו (איתי)

כפי שאולי אתה רואה גם אני די חדש כאן אני מתאמן קפואירה לבד עם מספר חברים אני לא לומד בקבוצה בגדול אבל בעקרון משהו מקפואירה מוזנזה בא אלינו כל הזמן ומלמד אותנו... אני יודע מספר תרגילים ששיכים לאקרובטיקה ולקפואירה בגדול נהנה מהודה וממשחקים (ג'וג'ו) אנחנו מנפיקים מנגינות לבד ובגדול משחקים קפואירה אני יודע פרפר גלגלון פליקלאק קפיץ ידיים ערבית סלטה (סלטה במקום עוד תקוע...) אני יודע מקאקו מקאקו אימפה עמידת ידיים (כמובן מי לא יודע) חחח אני יודע גם ללכת על הקיר... זה דבר כיף... שווה לנסות!!!! אני מעריץ את ג'ו איגו אם שמעת עליו אלוף ממש וזהו בגדול עד כאן עלי... אשמח לשמוע דברים עליך... אגב אני גר במעלה אדומים שבגדול זה ירושלים ומקום האימונים המועדף עלי ביותר זה גן סאקר מסנג'ר שלי [email protected] (למי שלא יודע הרווח זה הקו התחתון...

giganchi

New member
היי מולז'ו מה קורה

דור עבדה פה בכינויו ג'יגאנצ'י מסור ד"ש לאודי וברוך הבא.

jennie 00

New member
מולז'ווווו../images/Emo140.gif

מה המצבבבב
תלמיד של מי אתה ..? (שתפ קצת בפרטים)

jennie 00

New member
חחח

מזל ששאלתי הייתי בטוחה שאתה מישהו אחר..
לג'ו יש תלמיד קוראים לו מולז'ו וגם הוא איתי וקורדאו כוחל-צהוב

Molejo CDO

New member
...

כן אני יודע לסרפיסטה יש תלמיד שקוראים לו מולז'ו והוא צהוב כחול ולג'ו בכלל יש מולז'ו שהשם האמיתי שלו זה איתי והוא קורדאו כחול צהוב שזה בכללל כמוני.. אבל אני תלמיד של אורון מקרית מלאכי... אשמח להישאר בקשר[אייסיקיו מסנג'ר...בכיף שלכם]

למעלה