אהלן אנשים

אהלן אנשים

אני מתגייסת ב-6.2.2005 ומיועדת להיות מכי"ת טירונים. ואני כל כך מבואסת מזה שאין לכם מושג יש איזה דרך לצאת מזה??? מכתבים? טלפונים? לא להתפנות בבקו"ם? החלטתי שאת התפקיד הזה אני לא עושה ויתהפך העולם.. אז השאלה שלי היא איך אני יוצאת מזה ושלא ישלחו אותי להיות סתם פקידה... הנתונים שלי- קב"א 53, פרופיל 97 ורשום לי גם העדפה לקצונה משהו כזה. אז פליז הלפ..

אל תתבאסי , זה תפקיד נחמד מאוד

כמובן שזה אינדיבידואלי לחלוטין , אבל התפקיד הוא תפקיד מאוד מאתגר ומספק . לדעתי הכל ממש תלוי בגישה שלך ואם את תחפשי דברים שלילים בתפקיד אני בטוחה שתמצאי בכל תפקיד אבל תסתכלי על הדברים החיוביים , ולדעתי התפקיד נותן לך המון אחר כך חבל שאת באה עם גישה כזאת , כי קשה לצאת מהתפקיד , והגישה ממש משנה הכל . סתם דוגמא אישית ,חברה שלי עכשיו סיימה טירונות והיא וכל הבנות שהיו איתה מעריצות את המכית שלהן ותופסות ממנה המון . זו עבודה עם אנשים זו עבודה חשובה באפריל הייתי במיונים להדרכת יחש ובחדר אוכל דיברתי עם כמה מכיות והן היו ממש חמודות חלקן מאוד אוהבות את התפקיד וחלקן לא אבל כולן מסכימות שהסגל מצויין ושיש שם אנשים איכותיים . נכון הוא תפקיד קשה , אבל מה שלא קשה לא שווה ..:) שיהיה לך בהצלחה ואל תהיי מבואסת .

שחבייק

New member
תלוי מ"כית של מי היא תהיה

אם היא תהיה בטירונות של נהגי משאיות וערסים מגעילים אז זה לא היהי טוב והיא תרצה מהר מאד לעוף מהתפקיד הכל תלוי מ"כית של מי ישימו אותה

למעלה