אהלן אנשים

לינקנית

New member
לא הבנתי

למה צסטר בכלל שר את מיי דיצמבר מה יש לו בדיצמבר יום הולדת או משהו?על מה מדובר השיר?

c 0 w

New member
....../images/Emo80.gif

חחח אין לו יומולדת בדצמבר..... השיר מדבר על זה שבדצמבר הוא מרגיש (לאו דווקא הוא, פשוט הוא זה ששר) שזה החודש בו הוא יכול להירגע, שזה הזמן שלו בשנה... הוא נרגע, וחושב על הכל... בעיקר על דברים עצבוים ,זה שיר עצוב ושקט..

לילשוש

New member
My December

דצמבר הוא בעצם החודש האחרון של השנה הנוצרית. כנראה שהמדובר שם על דיבור עצמי-חוזרים על כל הדברים שנעשו ונאמרו בשנה האחרונה שעכשיו מסתיימת. הוא אומר שם שהוא היה רוצה לחזור אחורה ולקחת בחזרה את כל הדברים שהוא אמר קודם לכן, שכנראה פגעו במישהו או מישהיא שיקרים לו, ומצד שני הוא מתחרט שהוא לא עשה משהו, כאילו משהו שהוא פספס ויכל לעשות. הוא מדבר גם על מה שיש לו עכשיו, ומה הוא היה מוכן לעשות בשביל להיות עם מישהו שיקר לו. אני חושבת שעל זה מדבר השיר, גם בעיקר הוא חוזר כמה פעמים על זה שהוא מצטער על כל מיני דברים מעברו, אז בעיקרון השיר מדבר על דין וחשבון עצמי.

walk alone

New member
שיר מהמם!!!

נראה לי זה השיר השקט היחיד של לינקין ואין בו אפילו חצי צרחה.. בכל מקרה זה שיר ממש ממש יאפה!!! והקול של צ'סטר מדהים!!! נראה לי שאמרתי את זה כבר איזה 50,000 פעם אבל יש לו קול מדהיםםםםםם

לינקנית

New member
שמעתי אותו רק כמה פעמים.!!

יש שיר מהמם של לינקין שאני חייבת לדעת באיזה דיסק הוא נמצא...רק רגע קוראים לו:CAROUSEL באיזה דיסק הוא נמצא זה דחוף לי!! בבקשה אני חולה על השיר הזה וחשבתי שהוא בהייברד טאורי ואז קניתי את הייברד טאורי והוא לא שם בכל מקרה הייברד טאורי זה אחלה של דיסק חולה עליו!!!!!!!!!1

LunaticPark

New member
הוא בHYBRID THEORY EP

זה דיסק של לינקין מזמן שעדיין קראו ללהקה HYBRID THEORY לא ניתן להשיג את הדיסק הזה בארץ רק במכירות פומביות באמריקה

לינקנית

New member
תשיג לי אותו ואני אשלם לך אחר כך

בקשהההההההההההההההההההההההה
בבקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה בקשה

LunaticPark

New member
טחחחחחח הצחקת אותי

את יודעת כמה זה עולה??? חחח הם הייתה לי אפשרות להשיג אחד תאמיני לי שלא הייתי מוותר עליו לאף אחד אז אל תצחיקי אותי כך יותר

pookacha1

New member
אני צריכה עזרה קטנה...

למי שיודע....... בקשר למיי דצמבר... מתי הוא נכתב? אודה לכם אם תעזרו לי!

לילשוש

New member
תשובה.....

לא מצאתי לך את השנה שהוא נכתב, כנראה שלא צויין, ואת יכולה לפי דעתי לכתוב בעבודה שלא צויין באף מקום מתי הוא נכתב... אבל מה שהיה כתוב בDVD של לינקין בסוף, בכתוביות על MY DECEMBER הוא:
.written by: Mike Shinoda, Brad Delson, & Joseph Hahn
.produced & mixed by: Mike Shinoda מקווה שעזרתי במשהו:-\

לינקנית

New member
חחחחח אחלה של חתימה

אבל אני מנסה להוסיף לחתימה שלי עוד משהו ואני לא יודעתאיך כלומר איפה כלומר איך נכנסים לדף הזה שמשנים אז בבקשה עזרה....!!! נ.ב סליחה שבילבלתי אותכם.......חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה