אהלן אנשים

doh doh

New member
אהלן אנשים

קוראים לי דודו ואני גיטריסט של להקת beer 7 יש לנו קליפ בערוץ 24 והיינו פעם מקום שני במצעד שלהם אחרי רוני גם היינו באקזיט והיא הוזכרה בראיון הסולנית לא כ"כ אוהבת אותה אבל אני כן (הצעתי לה לצאת איתי בשקט בלי שאף אחד ישמע באמצע הראיון חח P: ) קיצר רוני היא אחלה גבר!!! נראה לי אני אשים פוסטר שלה מעל המיטה חח סתם בעי כושים :)

yoooni

New member
אוי ראיתי את זה =\

הסולנית שלכם יצאה שם די שחצנית.... אבל נחמד שמישהו בהלקה הזאת יודע לתת מילה טובה

perrinat

New member
שלום שלום../images/Emo103.gif

לא נעים להודות אבל...אף פעם לא שמעתי עליכם, לרא ראיתי את הקליפ, ולא ראיתי אתכם באקזיט
אבל תמיד נחמד לשמוע שמפרגנים
[ואני לא כושית
]

doh doh

New member
רוני שווה פירגון...

ואת כן כושית כולם כושים גם אני P: (אני מקווה שאתם לא חושבים שאני מדבר על גזענות זה סתם קטע של באר שבעים לקרוא לאנשים כושים חיחיחי :) )

yoooni

New member
למה גזענות ../images/Emo35.gif

דווקא אלא שמתחסדים ומשתמשים בכינויים דביליים כמו "אפרו- אמריקנים", אלה גזענים
תודה על הפירגון, כושי
בחולון אומרים חציל

perrinat

New member
טוב שיהיה...../images/Emo103.gif

כשהייתי קטנה הייתי יותר כושית

perrinat

New member
../images/Emo6.gifכן...../images/Emo103.gif

נו, כשהייתי ילדה הייתי כל שבוע בים, היום אני לא סובלת להיות בשמש

doh doh

New member
נצל"ש?

הממ בעקרון אפשר למצוא את האלבום שלנו ב soulseek אם אתה לא מכיר זה תוכנה של שירים וכולה וכולה כמו קאזה רק פי מיליון יותר טובה חפש שם אתה תמצא את האלבום ועוד כמה שירים שעשינו מהם מעין דמו אבל הקלטנו בחרווא אז זה לא ממש איכותי אבל האלבום הוא מקצועי ושיט מכרנו כמה מאות עד לפני כמה חודשים באוזן השלישית בת"א ובחיפה ובעוד חנות בירושלים היינו בהפסקה כמה חודשים ואתמול בדיוק חזרנו לנגן קיצר חפש אני מניח שתמצא מקווה שתאהב

yoooni

New member
נצל"ש = ניצול שירשור ../images/Emo9.gif

אתה מדרדר אותי להוריד שירים מהאינטרנט בזמן שאתם מוכרים את זה בחנויות... יפה יפה

doh doh

New member
שם בול בול על הכסף

העיקר שהמוסיקה שלנו עושה לאנשים שמח לראות אנשים בהופעה עושים פוגו ונכנסים אחד בשני לקצב המוסיקה שלך זה שווה יותר מכסף

אתם אלה שהסולנית שלהם ירדה על

רוני?! אבל ממש?? שהיא אמרה אני שונאת את רוני?! אם זה לא הם אז תזכירו לי מי אלה! מזה התעצבנתי באותו יום!!!

yoooni

New member
אגב, למה היא לא מסמפטת אותה ?

מה רוני עשתה לה רע

doh doh

New member
חח סתם כפרה זה בצחוק

היא לא באמת שונאת אותה זה היה בצחוק מי אמר שפאנק רוק ופופ לא הולך ביחד? חח

yoooni

New member
לא יודע, אבל זה בטוח לא אני ../images/Emo6.gif

אני שומע כל סוג מוזיקה אפשרי