אהלן אנשים

F a d i

New member
אהלן אנשים

כל היום לא יכולתי להכנס לפה ובגלל שהשרשור הראשון לא קופץ יותר אז אני ממשיך את השאלה האחרונה פה אז יאללה כולם מוזמנים לנסות בהצלחה

טוב ואים..

מותר לי לענות
אז זה השיר יאטי קלס γιατι κλες {למה את בוכה} נראה לי שהמקור שלו של זפיריס מילאס..אם אני לא טועה! אחלה לילה לכוווווללללםםם

F a d i

New member
איזה שילוב מנצח...יפה מאיוש ונתוש

מאיה בהחלט את יכולה לענות למה לא?! ואכן השיר הוא "יאתי קלייס" של "סתמאתיס גאונידיס"

F a d i

New member
הנה השיר הבא

פה (אגב זה לא משחק למומחים...כולם מוזמנים לנסות את מזלם...אין פה נכון ולא נכון...זה מה שהשיר מזכיר ברגע הראשון!!) בהצלחה

סיריוטי

New member
יאסו פאדי

השיר האהוב עליי paploma (צמר) קזנצידיס שר במקור ונראה לי שציצאניס הלחין

סיריוטי

New member
תיקון אחרון של עצמי!

המלחין ועכשיו אני בטוח זה יורגוס מיצאקיס זהו אני יותר לא משנה מלחינים!

F a d i

New member
יאסו יאסו אלעד ../images/Emo47.gif

כל הכבוד זהו אכן "תו פפלומה" (שמיכת פוך) של "יורגוס מיצאקיס"..הרבה זמרים שרו את השיר הזה (קזנתזידיס,ארוואניטאקי,גליקריה ועוד רבים וטובים) אגב מישהו יודע מי שר אותו במקור?!(מסתבר שזה לא סטליוס..!) והנה השיר הבא בהצלחה

orna44

New member
My sweet swallow

של דאלאראס. מתה על זה. סנונית מתוקה שלי, או משהו דומה.

F a d i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif אורנה

AKH KHELIDONI MOU (אך כלידוני מו)="אך סנונית שלי" של "מנוס לואיזוס" ביצע במקור "יורגוס דאלאראס" הנה עוד שיר,מקווה שלא קשה מדי בהצלחה

סיריוטי

New member
איזה שיר מוכר

שמעתי את השיר והחלק השני ממש מתנגן לי בראש אני יכול להגיד במאה אחוז שהשיר מושר ע"י קזנצידיס והוא בתורכית שאני יגלה איזה שיר זה אני יכתוב

סיריוטי

New member
היי פאדי

אני נראה לי שיודע מי שר במקור את השיר שלחתי לך את הגרסה הכי ישנה של השיר שהיא ממש עתיקה

F a d i

New member
כל הכבוד על הניסיון ידידי

אך צר לי לאכזב אותך הנה עוד קטע מהשיר אם אף אחד לא יזהה הפעם אתן רמז בפעם הבאה... בהצלחה

F a d i

New member
אני לא מצליח להעלות לנענע אבל הנה

(לא יודע מה הבעיה שלהם..) כל הרמזים: את השיר כתב "אפוסטולוס קאלדאראס",ביצע אותו במקור "יורגוס דאלאראס" בדיסק MIKRI ASIA "אסיה הקטנה" בהצלחה יום טוב

קריפטון

New member
בטוח!!! ללא סימני שאלה

mes to vosfoross ta stena בתוך מיצרי הבוספורוס. המיצרים נחפרו ע"י צרפתים.עומקם 87 מ רוחב 27 מ אורך 6ץ5 ק"מ. קריפטון

למעלה