אהלן אנשים

אהלן אנשים

זוכרים אותי? אני צריכה מכם שתי טובות: אחת את השיר אניקסה פטרה ושתיים את המילים לשיר
מראש

F a d i

New member
איזו שאלה.....בטח זוכרים אותך

אנשים תגידו שלום למייסדת הפורום הזה
מה קורה פנינה?! נעלמת לנו "קצת"... מקווה שהכל טוב.. תשלחי לי כתובת מייל ואשלח לשם את השיר (תדאגי שיהיה מספיק מקום בתיבה)(או אם יש לך איסי) "אניקסה פטרה" שיר זבקיקו יפהפה של "מרינלה" במקור,מילים של "לפתריס פאפאדופולוס" ולחן של "מימיס פליסאס" והנה המילים: ANIXE PETRA NA KLISTO ILIOS ILIOS NA MI ME VLEPEI ANDI YA NIFI PREPEI PREPEI STA MAVRA NA DITHW ANIXE PETRA YA NA BW KHANW TO ANDRA P'AGAPW NIKHTA KATEVA AP'TA VOUNA NIKHTA MAVROFOROUSA O ANDRAS P'AGAPOUSA TWRA YA ALLINE PONA NIKHTA KATEVA AP'TA VOUNA MERA NA MI ME DEI XANA BATE KORITSIA STO KHORO KAI AFISTE ME MOVAKHI KOPIKA SAN TO STAKHI KAI TWRA TREMW SAN FTERW BATE KORITSIA STO KHORO EKHASA AFTON POU KARTERW (השילוב KH=כ ) תהני

הכה את המומחה

פאדי, אם כבר בשירים עסקינן אני צריכה עוד משהו (כל מי שמכיר מוזמן לענות) אני צריכה שיר של גליקריה עם זמר האופרה, אני לא זוכרת את השם שלא ובגלל זה לא יודעת איך לחפש, תעשו טובה ותגידו לי איך קוראים לחראא הזה

F a d i

New member
חח למי התכוונת?לזמר או לשיר?!

ובכן השיר מופיע בדיסק של גליקריה עם הפלהרמונית הישראלית השיר נקרא I"LL LEAVE WITH YOU ובעבריצ "אעזוב איתך" ולזמר קוראים "יבגני שפובלוב" בהצלחה בחיפושים... או... (את כבר יודעת
)

הזמר, הזמר, אליו התכוונתי

השמן הזה, ברח לי השם שלו לגמריי עשה טובה, שלח לי ת'שיר לפני שאני מתאבדת פה מעצבים על השמנמן הזה

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחח אחותי הקטנה

דעי לך שכאן לא אוהבים שאומרים על זמר שהוא חראא אבל אם מדובר באחד מגדולי הטנורים בעולם שהוא איטלקי ולא יווני זה מותר מאמי.

למעלה