אהלן אנשים!

SABATO

New member
אהלן אנשים!

טוב, אני צריך עזרה. כל אחד הולך לרשום פה סרט שהוא הכי אוהב בכל העולם כולו וכל זה. ממש ממש ממש חשוב שהוא יהיה סרט אמריקאי!! לא צרפתי, לא איטלקי, לא אנגלי, לא עברי. אמריקאי. שוט´! נ"ס.

10 דברים שאני הכי שונאת אצלך..

סרט נעורים קיטש´י וטוב..!!! סרט יותר "איכותי"- תעביר את זה הלאה...

החלטה קשה

זה מתחלק בין העורב 1 לבין Ferris Beuler´s Day Off שאיכשהוא בתרגום עברי הגיע לשם : "דפקתי ברז למורה"

רק אחד?!

שם הוורד. גלדיאטור. שר הטבעות. הלוחם ה-13 פורסט גאמפ. מאטריקס. בלייד ראנר. 1492 קוו ואדיס. בן חור. פארק היורה. שקרן שקרן. בואו נדבר על זה. השער התשיעי. לוק, סטוק ושני קנים מעשנים. ואחרון חביב....הזעם והזוהמה.

DEATHRUCTION

New member
מה עם האפוקליפסה עכשיו?

או שפחדת שהתפלו עלייך בטענה שאתה מכניס מטאל לכל חור?

חחח

99 אחוזים שזאת צריבה מהעותק שלי... בטח ממיכאל או מאורטל או מאחד מאלה... הסרט שרץ המון זמן אצלם. סרט משובח ואיכותי. מת´יו ברודריק שחקן ענק. יש לי גם את משחקי מלחמה שלו.

Jewcifer

New member
"אחי איפה אתה" זה הסרט הגדול

ביותר בהיסטוריה וגם מוסיקה טוב. והסרט "רומיאו חייב למות" לא רע בככל ואפילו שואף למצויינות בז´אנר שלו.

Jewcifer

New member
ולך יש טעם מסריח בבגדים!

שתגיד לי אם הטעם שלי בסרטים הוא טוב או לא יא שמוק קטן!!! אל תעביר עליי ביקורת אני אוהב מה שאני אוהב ואתה אוהב מה שאתה אוהב אז בוא לא נבקר אחד את השני אידיוט אני.

twigy

New member
אני מתנצל אתה צודק

ואני אידיוט. אבל סרטים זה לא הצד החזק שלך.

Jewcifer

New member
חרא של טעם=הדעה שלך מבחינתי זה

גאוני. אולי בגלל המוסיקה המעולה לא אהבת את הסרט. בלוז.

DEATHRUCTION

New member
אני לא אוהב סרטים ולא ראיתי כאלה

בערך שנה - יותר........... אבל אם כבר אז אפוקליפסה עכשיו......

צודק! שכחתי! ורק בגרסת הבמאי!

"הזוועות......הזוועות!" והנה אחד שאני מאוד אוהב "אני אוהב את ריח הנאפלם על הבוקר...זה מריח כמו, כמו...ניצחון"

למעלה