אהלן אנשים!!!

אהלן אנשים!!!

יש לי מחר מבחן ענק באלגברה וגיאומטריה...אמאל´ה!!! מזל טוב איריס!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wishing you every thing you can wish for your self!זה נשמע טוב יותר באנגלית... מה שלום כולם?הכל טוף? הרבה זמן לא הייתי כאן (שוב...) טונות עבודות... הייתם מאמינים שעוד כמה שנים זאת אומרת בי"א וי"ב אני מתחילה לעשות תואר ראשון?! או בניסוח אחר- אני מתחילה לצבור נקודות זכות...מה שתגידו... בגרות אני מתחילה כבר משנה הבאה... אף אחד לא אמר לי אם אתם רוצים חידות, פשוט חשבתי שזה יהיה רעיון טוב לעורר את הפורום...טוב רק כדי שתראו על מה אני מדברת, קבלו דוגמא(חידה ברמה השלישית): שברים עבריים! אם תגלו מי נמצא על מה, תפענחו את המשפט הכתוב כאן: פו מהמ ה נ במ __ ___ _ _ __ ות ה יונה מו ות *חידה די קשה-תשובות, כידוע, במסר אישי... נראה כמה זמן יקח לכם לפענח, ותתחילו לעבוד. אני רעה... ועוד חידה, יותר קלה, סתם כי בא לי... סדרה מילולית! מה היא המילה הבאה בסדרה? בן,כלב,ים,מלח,ארץ,_____ *יש כאן catch אז תחשבו טוב ורמז-יש הרבה תשובות... תיהנו! חמוד או סופר אקסטרא חמוד? או פשוט למות עליו?!----->

~orit~

New member
דפנה - כנסי.

טוף קודם כל - אני אומרת תודה בשמה של איריס - פשוט המחשב השני תפוס ואין לנו כח להחליף כל שנייה שם משתמש במחשב הזה... עכשיו - מה ז"א שנה הבאה את מתחילה בגרויות?!?!?
את מהגאונים האלה? חח אז מה את עושה בפורום הזה? חח סתאאאאאאאאאם. כל הפורום הזה גאונים אחד אחד....
בכל אופן - אני אוהבת חידות. כשאני לא אהיה עייפה (כלומר מחר) אני אסתכל עליהן.

?

1.הכל מהלבלב! 2.אני, לצערי, בכתה המדעית...ולא!אני לא מהגאונים האלה שאין להם חיי חברה... אחרת לא הייתי כאן אלא הייתי קוראת אנציקלופדיה... 3.נחמד שמישהו כאן מגיב להודעות שלי...עד עכשיו קיבלתי תגובות רק מכן ומ-hu man. אנשים,יחס, משהו?

g a g a

New member
אחרי שאורית אחותי הקשישה הודתה

לך בשמי, תורי להודות לך בשמי!
וסחתיין על הישגייך בלימודים! חבר´ה! יש לנו מלומדת בפורום! זה דבר שלא רואים פה כל יום
יום טוף לכם. (בייחוד לשרונעאעאעאע מלכת העולם).

g a g a

New member
סוף סוף קיפי יוצא מהארון!

שרונה כפרע - לכי לעשות מקלחת קרה...

pulpula

New member
לא לא אתם לא מבינים..

איריס לא.. אמ בחורה.. היא בן!!!!!!! סורי אויריס.. הייתי חייבת לספר..אני לא יכולה לפגום במעמדי כלסבופובית.. מה יעל תחשוב עלי???????.

ilovem

New member
אהה...אז עכשיו הכל ברור.

אחרת כבר הייתי באמת חושבת עליך דברים לא בסדר, כמו למשל שאת צבועה, או לסבית שזה איכסה פיכסה (חחחחחח)......

Art Of Madness

New member
הייי לך בובי!../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

י ברוכה השבה!!!!
איך היה המבחן? [הוא היה היום, לא?
] ואין לי שמץ מה התשובה.....

למעלה