אהלן אנשים!!!

1מהרהרת

New member
אהלן אנשים!!!

אני מודיעה לכם חגיגית שהלילה שאני אצליח לחלום חצלול! לא אכפת לי איך, לא אכפת לי מתי, אני מתכוונת לנסות ויש לי הרגשה שאני אצליח... רק רציתי לשאול אתכם משהו: 1.נניח שבחצלול אני טועמת משהו שלא טעמתי מעולם, אז איך אני יודעת בחלום מה הטעם של זה? הרי זה הכל עניין של תת מודע, ודמיון. אז אם אף פעם לא ניסיתי את זה, על מה המוח מסתמך? והאם זה כמו במציאות? כנ"ל לגבי תחושות, למשל סמים, השתכרות, סקס, אם לא עשיתי את זה במציאות, איך אני אדע מה ההרגשה בחצלול? 2.ועוד שאלה: יש אפשרות לשלוט בטעם ובכאב בחלום? אני יכולה להתגבר על כאב או לגרום כאב? אני מסוגלת להפוך טעם של משהו לטעם אחר? כמו שאמרתי, אני מתכוונת לחצלל מש בקרוב, אז אם תענו מהר אני אשמח!

tahel

New member
ובכן יקירתי,

1. מה שהתת מודע שלך מצפה שזה יהיה, זה מה שזה יהיה. רק אם תטעמי את זה במציאות תדעי אם זה נכון או לא. 2. יש אפשרות, בהחלט. עניין של צלילות.

בקשר לזה שיהיה לך חצלול

אני תמיד לפני שאני הולכת לישון חולמת על חצלולים הרבה, ואני משתדלת לעשות המון בדיקות מציאות (להעביר יד דרך קיר, הדלקת וכיבוי אורות, שעונים עם מחוגים), ובינתיים עד כמה שרציתי לא יצא. חוץ מפעם אחת, אבל זה היה בכלל בלי תכנון. אה, וגם יש לי יומן חלומות. ואני כותבת בו הרבה - היום זכרתי 3 חלומות - אחד קצר ושתיים ארוכים! אבל היום גם ישנתי 12 שעות... אבל נראה לי שעמוק בפנים אני לא ממש רוצה חצלול כי זה מפחיד אותי.

KEiN

New member
הבעיקרון הגבול הוא הדימיון!

1)בקשר לטעמים ותחושות-נראה לי שמח ינסה להגיע כמה שיותר קרוב... 2) מי שקובע מה אפשרי ומה לא זה את...

למעלה