אהלן אנשים

ido1234561

New member
אהלן אנשים

תאמת שאני לא יודע אם זה המקום שאליו אני צריךלהפנות את השאלות אז אם תוכלו א' לעזור לי בשאלה שיש לי וב' להפנות אותי לפורום יותר מתאים אם יש כזה... יש לי יומולדת עוד חודש וחבר טוב שלי משתחרר מהצבא, אנחנו רוצים לחגוג במשהו קצת יותר ייחודי מלצאת עם החבר'ה למסיבה, אז חשבנו לשכור וילה באיזור המרכז/השרון, אנחנו בונים על סביבות 150-200 איש שיגיעו, הכוונה היא לעשות את המסיבה בחצר(עם אלכוהול מוזיקה וכל הנלווה כמובן), אם יתאפשר בוילה עם בריכה מה טוב אבל ממש לא קריטי.. יש חיה כזאת בכלל? אם כן אתם יודעים אולי כמה יכול לעלות העניין של השכרת וילה בעלת חצר גדולה באיזורים הנ"ל? בכל מקרה אני אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתר או משהו כזה כי באינטרנט מצאתי הרבה וילות, הבעיה היא שאל בעיקר וילות לנופש... כל עצה בעניין תתקבל בברכה, תודה מראש, עידו.

עידו תשמע

אם תמצא מקום כזה... אני ושחף באות

ido1234561

New member
חחחחח שמעי

א' כבר מצאתי כמה מקומות.. ב' אני צריך לפחות לדעת מי אתן...אז תאלצי לשלוח תמונה ;) עוד מישהו אולי? תודה

טל205

New member
יש תתמונה שלה

בקניונים.. ליד איזה אחד בשם נועם..

ש חף

New member
אוהו

שמע מסיבה אז קפצת? מדובר במסיבת שחרור,אני כבר עברתי את הקטע אבל אם בזמן שנעלמת הפכת לחובבת קטינים - אני באה איתך :)

michl9

New member
ייאלה מפגש בוילה

אלכוהול אוכל (תגיד זה וילה עם בריכה???) וכאלה מה אכ'פת לי קטינים,(למרות שבזמן האחרון יוצא לי לבלות לא מעט אם כאלה) חחחח-בלי מחשבות מיותרות ח'ברה. מעניין בטוח יהיה -ים של רווקים ורווקות-איך לא יהיה מעניין חחח. הזמנות תישלחו לי במייל בבקה. שבת קסומה ..

למעלה