אני נדב, צופה קבוע כמובן באיש משפחה (ד"א, אני גם המתרגם הקבוע של הסדרה).. האמת שחיפשתי פורום השייך לסדרה הזו, אבל לא שמתי לב לפורום הזה עד עכשיו. טוב שיש מקום לדבר על הסדרה המצויינת הזו
בדרך כלל כשיש פרק חדש פותחים שרשור חדש ואז יש הרבה תגובות על הפרק... ואם כבר מדברים על זה, בואנה, זה הפורום היחיד בישראל של מעריצים של Family Guy, אתרי מעריצים שהוקמו לסדרה נפלו... כאן נמצאים המעריצים הגדולים של הסדרה בישראל... בואו ניקח את הדברים צעד אחד קדימה... נשלח מדי פעם איזה מכתב ליוצרי הסדרה, נארגן איזה ניוזלטר של פעם בחודש ככה עם חדשות וכתבות על הסדרה באימייל... כל מיני דברים מפורום המעריצים הישראלי... יש פוטנציאל אדיר בפורום הזה! בואו נממש אותו!
דיברתי איתו במסנג'ר כשרציתי לעזור בתרגום,הוא אמר שהוא מתגייס רק במרץ. התחלתי לתרגם פרק בעונה 3 והגעתי לדקה 15,אבל בגלל הלחץ בלימודים(טכניון) אז עזבתי את זה בינתיים.
קודם כל כבוד על העבודה שלך! יש לי שאלה אליך, עם כל הכבוד ואני לא מתכוון להיות חוצפן למה לוקח לכם כ"כ הרבה זמן לתרגם את הסדרה? למה לסדרות אחרות מוציאים את התרגום כמה שעות בודדות אחרי שהפרק משתחרר ואצלכם זה לוקח שבועות?
מכיוון, שאני לא מתרגם לבד (אני עובד עם מתרגם נוסף), אנו מחכים לשחרור התרגום האנגלי על מנת להתחיל לתרגם, אם הייתי עובד לבד לא הייתה לי בעיה לתרגם משמיעה - אבל זהו לא המצב. היו בעיות עם התרגום האנגלי בשבועות האחרונים, הפרשי זמנים של כמעט חודש בין שחרור התרגום לבין שידור הפרק, וזו הסיבה להשהייה... פרק מ"ס 5 ישוחרר כנראה מחר (ראשון). כעת, מועדי שחרור התרגומים האנגליים מתחילים להדביק את הפער, והערכתי היא שבפרקים 8/9 כבר יצאו תרגומים עבריים - יום לאחר שידור הפרק (אם לא באותו היום). נ.ב - תודה רבה