אהלן אנשים! כנסו לפה

benpual

New member
אהלן אנשים! כנסו לפה

היי חברה , מה קורה? שמי בן , ואני חדש פה , אני מתחנת בזל בת"א , ואני מע"ר כמו כולם אני רוצה לדעת עם מי יש לי פה "עסק" אז......... רשמו שם , מאיפה הוא , גיל , איי סי או מסנג'ר אם הוא רוצה

amitp

New member
שלום ../images/Emo26.gif

שלום וברוך הבא
. אני ממליץ לעבור קצת על הפורום לפני שמפרסמים הודעה, לעתים יש סיכוי שהשאלה שלך עלתה לדיון בזמן האחרון. בפעם הבאה
כאן.

benpual

New member
אה סליחה... + רועי כנס לפה

לא ראיתי שרועי כבר שירשר הודעה..... רועי , יום יבוא , ואני יתנקם בך , אל תדאג.........

benpual

New member
אחי.....

יום יבוא , יום יבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ( צחוק מגחח ) ( לא יודע איך רושמים את זה )

amitp

New member
נצל"ש - דפי מגוייר ../images/Emo163.gif

בגליון האחרון של E-MED מופיע סרט מיריד בריאות הלב שהתקיים לא מזמן בגני התערוכה שמדגים את השימוש בדפיברילטור חצי אוטומאטי (Lifepak 500). אז מסתבר שיש להם גם אחד שדובר את שפת הקודש (למרות שאני עדיין חושב שזה באנגלית נשמע טוב יותר...
) נחמד. (דרך אגב, מישהו היה ביריד, או בכלל שמע עליו?) דף ההסבר הסרט

משאז

New member
זה די מעליב....

1) המכשיר מדבר אליך כאילו שאתה מפגר....
"שוק חשמלי"
"להתרחק מהמטופל"
הא? מה אמר זה?
באנגלית זה באמת נשמע יותר טוב..... 2) חשבתי שאני היחידי שגולש באי-מד...

benpual

New member
תאמין לי , היה פעם...

תערוכה של מיצגים במד"א שאמריקה..... ראיתי שם את המכשיר ( אבל בדגם ישן יותר ) והוא התחיל לדבר.... היה שם איזה ערס אחד , שחשב שהמכשיר מקלל אותו , הוא בא אליו , והתחיל לדבר איתו! איזה צחוקים היו? בסוף , הוא לקח אלת ביסבול , והרס אותו.....( הוא התעצבן עליו )

Mr Mda

New member
אני

מה קורה אחי אז אני חן בן-חמו בן 16 וחצי מתנדב שנה כבר במד"א איזור: כרמל תחנת קריות. איסיקיו: 162010137 מסנגר: [email protected]

שלום ברוך הבא

אני היא טניה מבית נה"ש שקד באזור שרון, בת 17, ותק של שנתיים במד"א (ממש בעוד כמה ימים, ביום השלישי של חופש סוכות... מי אומר לי מזל טוב?
), הנני מישוב קהילתי בשם קציר. אייסי: 302706120 עד לתאריך ה-11 באוקטובר אני לא קיימת, אלא במקרים נדירים כמו זה שיש לי 50 שניות לקפוץ לבקר
ברוך הבא ותהנה בפורומינו היקר.

תודה ../images/Emo9.gif

החתימה מ"האלכימאי" נכון? אחלה ספר
ותמיד הייתה לי הערה אחת בנוגע לאמונה הזאת...

בהחלט

אומנם כשאתה רוצה משהו היקום כולו נחלץ לעזרתך, אבל לא יעזור כלום עם אתה לא קורא נכון את האותות...
קחו את זה כעצה.

למעלה