אהלן אנשים יקרים....

Angel of Sin

New member
אהלן אנשים יקרים....

נעים מאוד, אני איתי
אני מחפש ספר על אלכוהול ומשקאות חריפים, ספר עם מתכוני קוקטיליים וכו', לכן באתי לפה על מנת לבקש ייעוץ מכם לספרים בנושא שאתם יכולים להמליץ לי עלייהם. הספר יכול להיות בעברית ובאנגלית... תודה מראש

amircn1

New member
ווואוו, יש לנו כבר

מלאך אחד של כאוס... 2 זה כבר סיפור רציני יש ספר אחד שיצא לי לדפדף בו מעט, "69 קוקטיילים" מאת עופר קורן, וכן, המספר הוא סתם בשביל גימיק
זה בעיקרון ספר על קוקטיילים, אבל לא רק !! יש שם גם כמה דברים אחרים - מונחים, הסברים טובים, תמונות(תמונה שווה אלף מילים) ואם אתה מחפש חומרים בכלליות, האינטרנט הוא כלי עזר לא רע בכלל

night mistress

New member
אמיר..אבל הוא מסין../images/Emo9.gif

תקרא את האותיות הקטנות..
אחלה ספר..

Angel of Sin

New member
חחחחחחחחחחח

יפה, אהבתי
*הקפצה סמויה* אולי יש עוד הצעות, עוד ספרים... אני עדיין לא יכול לעבור קורסים למינהם [אין זמן, אין כסף] אז לבנתיים אני מחפש איזה ספר לעשות איתו ניסויים על המשפחה..

Benjamin Turner

New member
מצטרפת להמלצה על 69

(גם) קוקטיילים
קיבלתי אותו ליום ההולדת (יחד עם שייקר, בלנדר, שני בקבוקי אבסולוט ובקבוק בקרדי), ספר מצויין להדיוטות חובבי אלכוהול כמוני

night mistress

New member
../images/Emo6.gif לא ידעתי שמצהירים על מתנות כאלה

בפרהסיה.. אז אם ככה השנה (לא) קיבלתי מתנה מיוחדת לא 72..לא 69..ולא 21..
אבל מי סופר?

Benjamin Turner

New member
../images/Emo9.gif

(נעלים עין מהעובדה שאת הספר קנתה לי דווקא אמי, מתוך כניעה רגעית לקונספט הבת האלכוהוליסטית שצמחה לה יש מאין
)

mr bombastik

New member
יש את "הספר החריף"

הוא יצא לא מזמן והוא חביב למדי סוקר את מירב מיני המשקאות ואת סיפורם אהבתי :) ומצטרף להמלצה על ה 69 ממש נחמד הספר =]

Angel of Sin

New member
מנצל שרשור של עצמי...

אני צריך מתכון מסוים, חפשתי בנט ולא ממש מצאתי... המתכון הוא של בננה בנשי, או בננה בנג'י יהיה פאנן מציידכם לתת לי את המתכון [אם מישהו מכיר כמובן...]

Benjamin Turner

New member
אם כבר אז כבר

בקשה מקדימה: מומחי קוקטיילי-כוסיות (aka ברמנים
), אנא אשרו או תקנו, מעולם לא ניסיתי להכין בעצמי (לא כוסית, ושונאת בננות
) בננה בנשי: 1/2 מנה ליקר בננה 1/2 מנה ליקר קקאו לבן 2 מנות שמנת מתוקה לשקשק עם קרח ולסנן לכוס קוקטייל מקור: אתר webtender, תחת השם "בנשי"

D r a m b u i e

New member
עדיף חצי חצי

דהיינו לא לשים שמנת מתוקה, אלא חצי כמות שמנת מתוקה חצי כמות חלב. הקוקטייל הזה ממילא יהיה מתוק בטירוף.

למעלה